Dnia 2022-10-04 o godz. 22:48 ~Kusy napisał(a): > Nie kupuja tylko dostaja z emisji do samych siebie. Powodzenia jak ci sie uda dostac akcje po nominale. Spoldzielnia w wersji new connect-classic.
Udajesz mądrego, ale "cóś" nie tak z tobą. Zanim coś napiszesz to pomyśl, że jest 2022 rok jest Internet i wszystko można szybko zweryfikować. ostatnia emisja była w 2019 r. A jednemu z głównych akcjonaiuszy przybyło w przed walnym +125000 Umiesz czytać? ze zrozumieniem ( pytanie retoryczne ) Walne w dn. 28.06.2022r. uchwaliło emisje dla zarządu ale jeszcze nie została zrealizowana. https://notowania.pb.pl/instrument/PLSFRNT00014/sferanet/informacje-spolka
" Dnia 2022-10-06 o godz. 17:59 ~2020 napisał(a):> To kto sprzedaje?Sprzedał Kołodziej 200.000 po ,... 1,50 zł oczywiście poza GPW w dn, 4.X.2022 "
Znaczy coś się dzieje przeżuca akcje do jakiejś swojej spółki aby później po sprzedaży inwestorowi nie trzeba zapłacić podatku kiedy spółka jest np. na Estońkim CIT.
Dokładnie niedługo drugi prezes pewnie zrobi podobnie. A do miesiąca info że ktoś wykupił pakiet kontrolny. Ciekawe tylko kto. Fixmap? Już kupił tam 4 operatorów więc wyglądało by to ciekawie.
Dnia 2022-10-17 o godz. 18:44 ~Darek napisał(a): > Dokładnie niedługo drugi prezes pewnie zrobi podobnie. A do miesiąca info że ktoś wykupił pakiet kontrolny. Ciekawe tylko kto. Fixmap? Już kupił tam 4 operatorów więc wyglądało by to ciekawie.
Ciekawe, ciekawe , i mnie też coś się na ten temat obiło o uszy ,... jak na razie wygląda zachęcająco
Dnia 2022-10-20 o godz. 16:23 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2022-10-17 o godz. 18:44 ~Darek napisał(a): > > Dokładnie niedługo drugi prezes pewnie zrobi podobnie. A do miesiąca info że ktoś wykupił pakiet kontrolny. Ciekawe tylko kto. Fixmap? Już kupił tam 4 operatorów więc wyglądało by to ciekawie. > > Ciekawe, ciekawe , i mnie też coś się na ten temat obiło o uszy ,... > jak na razie wygląda zachęcająco
Scett, ja wiem, co ci się obiło o uszy. Resztki mózgu :-D. A Goździkowa słyszała od Paździochowej, że Musk wchodzi w Ściemę i wyniesie ją starlinkami na orbitę :-). Każda polska wieś będzie mogła obejrzeć powtórki M jak miłość ogrzewając się chrustem i węglem z Australii :-D.
Dnia 2022-10-21 o godz. 07:11 cmpunk napisał(a): > > Scett, ja wiem, co ci się obiło o uszy. Resztki mózgu :-D. > A Goździkowa słyszała od Paździochowej, że Musk wchodzi w Ściemę i wyniesie ją starlinkami na orbitę :-). > Każda polska wieś będzie mogła obejrzeć powtórki M jak miłość ogrzewając się chrustem i węglem z Australii :-D.
wcpunk, twój 'musk' jak widać nie jest za bardzo używany ,.... zerknij tylko sobie o ile to kurs SferaNET wzrósł od założenia tego wątku (30. czerwiec 2022 przez Nodi) , a o ile w tym samym czasie "wzrósł" kurs twojej perełki tzw. 'holdu' sanwil,....
Pomogę ci bo twój "MUSK" j.w. nie HALLO
Na SferaNET - Nodi [46.134.5.*] 2022-06-30 09:41 Opublikowano przy kursie: 1,73 zł , zmiana od tamtej pory: 47,98%
A na 'holdzie' sanwil zjazd o 20,50% z 1,41 od 30 czerwca 2022 do 1,12 dzisiaj
I wracając do tematu tego wątku, to widać gołym okiem że ktoś * zbiera i ,... pilnuje kursu
___________________ ( * ) to raczej nie ktoś, ten hurtowy producent wątków na forum "holdingu" snw , chociaż kto to wie ??? , może poszedł po rozum do MUSK-a ??