Ok to jest dobre, bo trafi do wielu osób i wiadomo, że duża część odbiorców będzie chciała ściągnąć grę. Teraz wejdziecie na sklep Play i wpiszcie tam nazwę car "Mechanic Simulator Racing" - wyskakuje stary Mechanic ze zmieniona nazwą i do tego w logo ma datę 2022 i teraz pomyślcie co ludzie będą ściągać...? No właśnie, nowy Mechanic nie wyskakuje w ogóle, dopiero da się go wygrzebać jak się kliknie na nowości. Czyli wychodzi na to, że robią promocje dla starego mechanika i nawet nie wiem czy prezes to zauważył.
z tym google play to jakieś jaja normalnie, na app store inne logo, inna nazwa, wydaje sie że taka powinna byc docelowo, ale dlaczego nie ma jej w google play nie mam pojecia, a jako ze w tym gameplayu brakuje linka do gry w google play to raczej niewielu do niej trafi ;] a szkoda bo gra jest naprawde fajna, mam juz ponad 100 dni w rozgrywce i caly czas odkrywam cos nowego.
PLW ładnie ich zrobiło a sami nie mają nikogo aby o to zadbał i poprawił zresztą co ja będę pisał już pisałem wcześniej szkoda mojego pisania po prostu porażka
Dnia 2022-06-30 o godz. 11:01 ~Ziomek napisał(a): > Ktoś jednak znajduje grę (ponad 300 pozytywnych ocen, średnia 4.9). W miarę wzrostu statystyk będziemy przesuwać się w górę w wynikach poszukiwań.
oby było jak piszesz, a co do 300 opinii to obstawiam że sporo z nich jest naszego tzn. akcjonariuszy autorstwa :)
Dnia 2022-06-30 o godz. 11:49 ~asdf napisał(a): > Dnia 2022-06-30 o godz. 11:01 ~Ziomek napisał(a): > > Ktoś jednak znajduje grę (ponad 300 pozytywnych ocen, średnia 4.9). W miarę wzrostu statystyk będziemy przesuwać się w górę w wynikach poszukiwań. > > oby było jak piszesz, a co do 300 opinii to obstawiam że sporo z nich jest naszego tzn. akcjonariuszy autorstwa :)
dokładnie masz racje bo sam dałem i napisałem aby tytuł opanowali to wszystkim podziękowali a mi nie ooooooooooooooooooooooooo
Prezzes, zaarząd i ta laaska od marketingu to banda idiootów. Chłopaki (programiści) zrobili naprawdę porządną grę a te bałłwany zaprzepaszczają wszystko swoją nieudolnością. Wystarczy wejść na profil ECC na Twitterze i wszystko zrozumiałe,
Dnia 2022-06-30 o godz. 11:01 hoossa napisał(a): > Prezzes, zaarząd i ta laaska od marketingu to banda idiootów. Chłopaki (programiści) zrobili naprawdę porządną grę a te bałłwany zaprzepaszczają wszystko swoją nieudolnością. Wystarczy wejść na profil ECC na Twitterze i wszystko zrozumiałe,
na twitterze wejdź na FB porażka mówiłem powinni już dawno zwolnić osobe odpowiedzialną