• Release 1.0.0 Autor: ~Rakieta [83.18.229.*]
    Czyżby nadchodzi nowe
  • Re: Release 1.0.0 Autor: ~Obserwator [46.76.91.*]
    Dajcie jeszcze skupić trochę po 14gr
  • Re: Release 1.0.0 Autor: ~Omka [208.127.19.*]
    Z tego co widze zainteresowanie grą jest dość duże. Opinii i pobrań więcej niż się spodziewałem więc start dobry. Problemy z wydajnością i lagowaniem ale to wszystko do poprawy i będzie git. Pewnie nie doszacowali potrzeb serwera.
  • Re: Release 1.0.0 Autor: ~Zibi [31.61.185.*]
    Gra zagmatwana brak ogólnego celu ,ciągle wywala błąd na ulepszeniu problem serweru itp.Reklamy się pojawiły.gra tylko dla fanów gatunku ,dupy nie urywa
  • Re: Release 1.0.0 Autor: ~Omka [89.64.9.*]
    Tak, bo to jest właśnie gra dla fanów gatunku... I dopiero jak poprawia błędy i przetestują w pełnej wersji to ma lecieć na app wtorek. Wymagania i oczekiwania tak niskie że może być tylko lepiej.
  • Re: Release 1.0.0 Autor: lmbankier [83.26.166.*]
    Też myślę że będzie dobrze to są najważniejsze testy bo publiczne.
    Kwestia czasu, zainteresowanie spore a nawet duże - chyba nie spodziewali się i dlatego systemy są przeciążone.
    Na pewno na APP nie wrzucą dopóki z google nie będzie chodziło płynnie !
    Spółka się stara widać już, że zostają wprowadzane poprawki i czytają co się im zgłasza !

Mnie zaskoczyli decyzją o wprowadzeniu wersji komercyjnej z końcem miesiąca bo wcześniej pisali że przewidziany termin to lipiec - trochę ktoś niepotrzebnie przyśpieszył !

• Re: Release 1.0.0 Autor: ~Igor [5.173.113.*]
    10 gr to zaniżona wartość .
    Gra swoim poziomem pokazuje kunszt i smak.zarzadu
    U nas się mówi 2_3 Zeta w lipcu
  • Re: Release 1.0.0 Autor: ~Obserwator [46.76.91.*]
    Brac puki tanio
  • Re: Release 1.0.0 Autor: ~Zibi [31.61.179.*]
    Gra po dzisiejszej aktualizacji działa dużo lepiej ,na razie błędów brak ,mini gry fajne ale całość zagmatwana,
  • Re: Release 1.0.0 Autor: lmbankier [83.26.170.*]
    taniej nie będzie :)
    Kto zebrał ma szczęście teraz tylko rosnąć będzie.
    Na koniec roku boooom bo gra zaczęła chodzić a będzie dopracowana i dopuszczona na app to będzie petarda !
[x]
DITIX -2,70% 0,36 2025-09-12 17:04:34
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.