Z tego co widze zainteresowanie grą jest dość duże. Opinii i pobrań więcej niż się spodziewałem więc start dobry. Problemy z wydajnością i lagowaniem ale to wszystko do poprawy i będzie git. Pewnie nie doszacowali potrzeb serwera.
Gra zagmatwana brak ogólnego celu ,ciągle wywala błąd na ulepszeniu problem serweru itp.Reklamy się pojawiły.gra tylko dla fanów gatunku ,dupy nie urywa
Tak, bo to jest właśnie gra dla fanów gatunku... I dopiero jak poprawia błędy i przetestują w pełnej wersji to ma lecieć na app wtorek. Wymagania i oczekiwania tak niskie że może być tylko lepiej.
Też myślę że będzie dobrze to są najważniejsze testy bo publiczne. Kwestia czasu, zainteresowanie spore a nawet duże - chyba nie spodziewali się i dlatego systemy są przeciążone. Na pewno na APP nie wrzucą dopóki z google nie będzie chodziło płynnie ! Spółka się stara widać już, że zostają wprowadzane poprawki i czytają co się im zgłasza !
Mnie zaskoczyli decyzją o wprowadzeniu wersji komercyjnej z końcem miesiąca bo wcześniej pisali że przewidziany termin to lipiec - trochę ktoś niepotrzebnie przyśpieszył !
taniej nie będzie :) Kto zebrał ma szczęście teraz tylko rosnąć będzie. Na koniec roku boooom bo gra zaczęła chodzić a będzie dopracowana i dopuszczona na app to będzie petarda !