SZANOWNA PANI DOMINIKO A JAK TAM WAKACJE, CZAS TROCHĘ WYLUZOWAĆ DYSKUSJĘ, ALE JA NIE WIEM CZEMU RADOSŁAW SIKORSKI? JEST TAKI SPAŃSZCZONY, DAWNIEJ ROZMAWIAŁEM BYŁO OK, A TERAZ JAKIŚ WIELKI PAN. ALE WIDZE ŻE IM MNIEJ ZNACZĄ, TYM BARDZIEJ IM ODBIJA? ALE MOŻE ZACZNIEMY SEZON OGÓRKOWY.
Jeszcze tego w wynikach nie widać ale zaraz zobaczycie wzrost rat kredytów o 100%, boś bank już podniósł prognozy zysku a kredytów na farmy wiatrowe ma 1 5 miliarda w polenergi kilkaset milionów na wibor 6 m.
No niestety ma rację wg raportow Polenergia w zeszłym roku przy niskich stopach zabezpieczyła większość długu :/ mają nawet poziomy poniżej 2%. Niedobrze bo zrobiłem kółeczko z Realista i sprzedałem drogo po 68 i teraz będę musiał odkupić tanio powyżej 92 geniusz ze mnie że na taką akcję czopera się nabrałem ehhh zawsze nie tych co trzeba się człowiek słucha
Dnia 2022-06-29 o godz. 10:03 ~BeWu napisał(a): > ja zacznę kupować od 75-77....zobaczymy, czy się doczekam...wysokie RSI i C/Z i C/Wk
JAKIM MUSI SIĘ BYĆ GENIUSZEM EKONOMII BY POWIEDZIEĆ "niestety, przy tej cenie nie ma popytu" TO MUSISZ POROZMAWIAĆ Z MAKLEREM PROWADZĄCYM SPÓŁKĘ, I ZGŁOSIĆ DO WŁADZ GIEŁDY O PRZEKRĘTY. TYLKO TY MUSISZ PODAĆ JAK TO TY WYLICZYŁES CENE POPYTU W ARKUSZU ZLECEŃ. BeWu TY GENIUSZU TO NIEDŁUGO TWÓJ INDEKS BĘDZIE STOSOWANY NA WALL STRETT, INDEKS "PRZY TEJ CENIE NIE MA POPYTU" CO ZROBIĆ TO WSZYSTKO WINA GPW I SPÓŁKI.