• Rozczarowanie Autor: -zbyszek1 [83.28.213.*]
    Myślałem, a właściwie, byłem pewny, że wypłacą ze złocisza dywidendy. Jestem zawiedziony. .
  • Re: Rozczarowanie Autor: ~Mati [37.47.213.*]
    Z czego jak firma na minusie? Sprzedaj brudne majty to zarobisz
  • Re: Rozczarowanie Autor: -zbyszek1 [83.28.213.*]
    Dnia 2022-06-29 o godz. 09:57 ~Mati napisał(a):
    > Z czego jak firma na minusie? Sprzedaj brudne majty to zarobisz

To oni mają stratę? To prezes, cały zarząd in gremio nie dostają poborów?
  • Re: Rozczarowanie Autor: ~ja [87.207.197.*]
    Rozczarowaniem to jest to że nie mają pojęcia o realiach. Myślą że coś wyprodukują wstawią i już, nagle miliony będą pobierać czy kupować. Ja nie wiem kto u nich odpowiada za reklamę ale ta osoba powinna być już dawno zwolniona.
  • Re: Rozczarowanie Autor: -zbyszek1 [83.28.213.*]
    A oni mają co reklamować? To byłoby optymistyczne.
    Dnia 2022-06-29 o godz. 11:03 -zbyszek1 napisał(a):
    > A oni mają co reklamować? To byłoby optymistyczne.

Daj spokój teraz nawet g...o ładnie zapakowane i dobrze zareklamowane staje się hitem.
  • Re: Rozczarowanie Autor: ~Asdf [5.184.252.*]
    Moim zdaniem dopiero odpala marketing, może po doświadczeniach z driftem woleli przetestować najpierw grę na akcjonariuszach, była już pierwsza aktualizacja, opinie sa dobre, gra się pnie w gore w rankingu, z 60 wśród nowości w symulacyjnych awansowali już na 46, powoli i do przodu! A gra się nawet spoko, a mówię to z perspektywy osoby która na codzień nie gra w gry
    Dnia 2022-06-29 o godz. 11:27 ~Asdf napisał(a):
    > Moim zdaniem dopiero odpala marketing, może po doświadczeniach z driftem woleli przetestować najpierw grę na akcjonariuszach, była już pierwsza aktualizacja, opinie sa dobre, gra się pnie w gore w rankingu, z 60 wśród nowości w symulacyjnych awansowali już na 46, powoli i do przodu! A gra się nawet spoko, a mówię to z perspektywy osoby która na codzień nie gra w gry

Poczytaj sobie posty na stronie FB PLW ludzie nawet nie rozróżniają CMS a CMSR i mają powoli dość tej serii

A to jedna z dyskusji przetłumaczona
    "- Nie chcę cię nazwać głupcem, ale czy nie widzisz, że to inna gra? To nie jest Car Mechanic Simulator 2021. To Car Mechanic Racing, a takiej gry nie ma na PC i konsolach.
    Odpowiedz
    - Nie, rozumiem, ale dlaczego nie dodali tej funkcji do rzeczywistej gry, to absolutnie szalone, jak firmy oszukują ludzi!
    Odpowiedz
    - Nie robią tego, ponieważ twórcy CMS21 nie stworzyli tej gry, zrobiło to inne studio. I nikt nie wyrywa pieniędzy. Ta gra jest darmowa."

I o czym tu mówimy
    A ich profil na FB to nie profil firmy ECCGAMESCOM jak mają w adresie a drif21 nawet post z profilu FB PLW skopiowali odnośnie CMRS i o czym tu mowa? My wiemy że ten profil jest ECCGAMES ale taki przeciętny gracz wchodząc na ten profil nawet nie wie że wydawcą CMSR są właśnie oni. Mówię osoba odpowiedzialna za ten cały bałagan i zamieszanie powinna być już dawno zwolniona!

Tak samo jeśli chodzi o tytuł to ja znalazłem już 3 tytuły tej samej gry
    Na app store "Car Mechanic Simulator: Racing"
    Na tv wchodząc na google play "Real Mechanic Racing"
    A na google play z telefonu "Car Mechanic Racing"

Nic dodać nic ująć
  • Re: Rozczarowanie Autor: ~Asdf [5.184.252.*]
    No zamieszanie xnazwami jest Ni da się ukryć, o burdelu i sposobie prowadzenia mediów społecznościowych nawet nie ma co wspominac
  • Re: Rozczarowanie Autor: ~yX [89.79.171.*]
    Może potrzeba po prostu czasu zanim google zaktualizuje. A te inne dziwne nazwy były tylko na potrzeby testów.
    Ile trzeba się naczekać zanim google doda nową otwartą autostradę.. A tutaj pewnie podobnie :D
    Zatem logiczne też wydaje się to, że nie ma marketingu. Czekają na usystematyzowanie nazw dla wszystkich urządzeń
[x]
ECCGAMES 0,00% 0,19 2026-05-25 09:14:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.