• Żart? Autor: ~Tomasz [37.120.155.*]
    Czy to są jakieś żarty? Powołano 8 osób do RN po prawie 5 tys. zł pensji miesięcznie?
  • Re: Żart? Autor: ~skarbnik [194.33.77.*]
    To nie jest żart to jest jawny skok na kasę, pokazanie środkowego palca rynkowi. Swojaki u żłoba....
  • Re: Żart? Autor: ~Toja [5.184.195.*]
    Nie podoba Ci się to sprzedaj - czekam na podaż, wczoraj jeden zawiedziny wystawił w sumie ok. 7k znikło w 2 min. Powodzenia
  • Re: Żart? Autor: ~zawiedziony [5.173.112.*]
    Matematyka jest prosta 5 tysięcy x 8 osób x 12 miesięcy. Większościowi udzialowcy wyciągną z firmy 0,5 mln rocznie czyli 50% zysku netto rocznego...

Na normalnym rynku mniejszościowi oskarżyliby większościowych i oddali sprawę do sądu, sorry student medycyny w radzie spolki telekomunikacyjnej? ale to NewConnect...

Ewidentne działanie a szkodę mniejszych i słabszych. Gdyby chcieli być fair to wypaciliby 500 tys dywidendy, ale są cwaniakami.

Teraz pytanie czy przy sprzedaży biznesu do Orange, Play czy kogokolwiek innego też będą cwaniakami i puszcza nas w samych skarpetkach?
  • Re: Żart? Autor: ~2020 [37.47.145.*]
    Hejo.
    Jakie aktualne pytanie?
  • Re: Żart? Autor: ~mniejscosciowy [46.134.96.*]
    Ja pamiętam jak jeździli i prosili żeby po nominale obejmować, że wszyscy razem super zarobimy, a teraz środkowy palec i gińcie się mamy większość i to my mamy zarobić nie wy...

Plan na przyszłość dla większościowych to dalsze "maxymalizowanie zysków" jak to zrobią albo ściągną spółkę z NewConnect i wezwą nas po 2 zł albo zamienia swoje pożyczki na bilansie (widać 5 mln zł pożyczone od właścicieli) na kacje i nasze akcje tak rozwodnika że jak będą warte nadal 2 zł to będzie dobrze
  • Re: Żart? Autor: ~op [194.146.4.*]
    Dnia 2022-07-01 o godz. 09:43 ~mniejscosciowy napisał(a):
    > Ja pamiętam jak jeździli i prosili żeby po nominale obejmować, że wszyscy razem super zarobimy, a teraz środkowy palec i gińcie się mamy większość i to my mamy zarobić nie wy...
    > >
    > > Plan na przyszłość dla większościowych to dalsze "maxymalizowanie zysków" jak to zrobią albo ściągną spółkę z NewConnect i wezwą nas po 2 zł albo zamienia swoje pożyczki na bilansie (widać 5 mln zł pożyczone od właścicieli) na kacje i nasze akcje tak rozwodnika że jak będą warte nadal 2 zł to będzie dobrze

Nie płacz tylko sprzedaj - CZEKAM no dalej
  • Nie płacz tylko sprzedaj - CZEKAM Autor: ~op [194.146.4.*]
    Nie płacz tylko sprzedaj - CZEKAM
    i co nikt nie wyrzuca? a przecież płaczą że to nic nie warte.
  • Re: Nie płacz tylko sprzedaj - CZEKAM Autor: ~op [46.134.94.*]
    Jak na ulicy 3 mięśniaki będą chciely zabrać Ci portfel z pieniędzmi to też nie płacz, nic nie mów tylko oddawaj pokornie.

Chcesz kupować daj zlecenie kupna - kupuj.
  • Re: Nie płacz tylko sprzedaj - CZEKAM Autor: ~op [194.146.4.*]
    Dnia 2022-07-01 o godz. 12:19 ~op napisał(a):
    > Jak na ulicy 3 mięśniaki będą chciely zabrać Ci portfel z pieniędzmi to też nie płacz, nic nie mów tylko oddawaj pokornie.
    > >
    > > Chcesz kupować daj zlecenie kupna - kupuj.

O czym ty człowieku bredzisz co to za porównanie ucha do doopy niby to ma dziurkę i to ale to nie to samo.
    Nikt ci akcji nie zabiera narzekasz, nie podoba ci się to sprzedaj, podaruj, zrób co chcesz.
    Po co mam dawać kupno wystawisz to wezmę po tyle co mi odpowiada jak nie ja to kto inny i tyle.
  • Re: Nie płacz tylko sprzedaj - CZEKAM Autor: ~op [194.146.4.*]
    Dnia 2022-07-01 o godz. 12:19 ~op napisał(a):
    > Jak na ulicy 3 mięśniaki będą chciely zabrać Ci portfel z pieniędzmi to też nie płacz, nic nie mów tylko oddawaj pokornie.
    > >
    > > Chcesz kupować daj zlecenie kupna - kupuj. Autor: ~op [46.134.94.*] 2022-07-01 12:19

I nie podszywaj się pod mojego nica
  • Re: Żart? Autor: ~2020 [37.47.145.*]
    Hejo.
    Za ile tu oddali tego "Złotego pawia"?
    Pzdr
[x]
SFERANET 0,00% 4,42 2023-07-07 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.