To sobie kup ten INTELGSOL. Jak Błaszczykowski tam jest a tu dupy na temat tamtej spółki nie truj. Zresztą Błaszczykowski kupił akcje za 2 zł. I jutro może ich już nie mieć. Jak będzie pompa. 500 procent zysku przy tej ilości akcji kusi by zrealizować.
KKK ty to zrobiłeś interes, sprzedałeś w największym dołku na tą chwilę po podpisaniu umowy. A piszę o Błaszczykowski bo w czwartkowe spotkania pije kawę z Miedlarem.
Filipek o jakiej umowie mówisz. Ps. Sprzedalem one za 12 tys w czwartek i kupilem kghm i z 12tys zrobiło mi sie przez 3 dni 15,6 tys. Dzisiaj odkupilem one za 27gr dzieki temu mam o 16 tys szt akcji więcej. Trocheczauje po mogem poczekac z kghm bo do 150 spokojnie dobije tydzien, dwa ake balem się ze mi One odjedzie. Cuda się zdarzają przecież.
Dnia 2022-06-28 o godz. 21:18 ~Filipek napisał(a): > Jest oficjalne espi podpisane przez prezesa miedlara że Błaszczykowski jest akcjonariuszem. Może go namówi na one solution mają dobry kontakt
hahaahha i co, może jeszcze lewandowski wejdzie w one solution? :D ps. ja tylko przypomnę że piłkarze to już raz popłynęli i to grubo. na obligacjach getback hehe