• fake'i o Grodnie zdementowane! Autor: ~BeWu [31.182.246.*]
    by tu rosła bańka, robią z inwestorów "niedoinformoanych" :)

Szanowny Panie,
    w Grupie Grodno rozwijamy ekosystem współpracy w obszarze pomp ciepła od 2016 roku. W ramach tego ekosystemu współpracujemy z setkami instalatorów na terenie całego kraju. W pierwszej kolejności dla nich zabezpieczamy dostępność. Informujemy, że pompy ciepła w Grodnie się nie skończyły. Ich dostawy do Grupy są zakontraktowane i przebiegają zgodnie z planem.

Obszar pomp ciepła jest jednym z najważniejszych obszarów rozwoju Grupy Grodno. W ramach Akademii Grodno w naszym centrum szkoleniowym prowadzimy od wielu miesięcy szkolenia, w tym szkolenia certyfikujące. Zapewniamy naszym klientom wsparcie techniczne na każdym etapie realizacji instalacji. Równolegle rozwijamy ofertę pomp ciepła, która stale ulega poszerzeniu, a także techniki grzewczej – elementów instalacji wokół pompy ciepła. Oba te obszary dynamicznie rosną.

Dział Relacji Inwestorskich Grodno S.A.

Odpowiedż na mój mail:

To: RI Grodno <ri@grodno.pl>
    Subject:na forum bankier.pl rozpowszechniane są informacje o braku dostępności pomp ciepła

***Uwaga!!! – wiadomość zewnętrzna***
    Dzień Dobry, na forum bankier.pl rozpowszechniane są informacje, sugerujące, że Grodno nie ma czym handlować, jeśli chodzi o pompy ciepła. Takie informacje mogą mieć wpływ na kurs akcji. W załączeniu print screen posta. Czy mogę prosić o odpowiedź, czy te informacje są prawdziwe?
    Z poważaniem.
  • Re: fake'i o Grodnie zdementowane! Autor: ~bankrut [188.122.27.*]
    Nie BeCz jak na SUNEX od 5.80
  • Re: fake'i o Grodnie zdementowane! Autor: realyrealista [84.10.108.*]
    czyli mają pompy do sprzedaży tu i teraz czy mają zakontraktowane ?

śmieszna odpowiedz wg mnie wymijająca
  • Re: fake'i o Grodnie zdementowane! Autor: ~ZeZrozumieniem [37.248.170.*]
    "są zakontraktowane i przebiegają zgodnie z planem"
  • Re: fake'i o Grodnie zdementowane! Autor: realyrealista [84.10.108.*]
    czyli nie mają j
  • Re: fake'i o Grodnie zdementowane! Autor: ~Rozsądny [91.212.223.*]
    Szacunek do tego, że napisałeś do relacji inwestorskich GRODNO i dostałeś odpowiedź, którą się z nami podzieliłeś. My nie chcemy walczyć z Grodno ( subiektywnie nie uważam, że to zła spółka) tylko inwestować w BeeIN. Grodno owszem, dobra spółka, ale policz ile ona urosła od swojego debiutu (jak była na ATH to jakieś 25 000 % -30 0000% ??? , A teraz zobacz ile wzrósł BeeIN ?? Od najniższej ceny w całej historii jakieś 100- 120 % ( nie chce mi się dokładnie liczyć). Pompy ciepła to teraz gorący temat który na bardzo długo z nami pozostanie. Nie chce już przytaczać kwestii fundamentalnych i samego modelu biznesowego bo to każdy normalny inwestor wie ewentualnie sobie doczyta, ale chodzi mi o to, że kierując się najzwyklejszym rachunkiem prawdopodobieństwa ( jako ciekawostka czytałem na ten temat ciekawe badania i według nich miały dosyć dobrą sprawdzalność na rynkach finansowych, a raczej decyzji podejmowanych przez inwestorów) Która z tych dwóch DOBRYCH ( nie twierdze, że Grodno jest złą spółką) spółek działających w biznesie związanymi z pompami ciepła ma szansę na mocniejszy i spektakularny wzrost ? Grodno czy BeeIN ? Nie bez znaczenia pozostaje też fakt, że BeeIN ma bardzo małą ilość akcji w obrocie oraz, że rynek NC rządzi się swoimi prawami i niekiedy odnosi się na nim bardzo duże straty to fakt, ale też analogicznie bardzo duże zyski niczym nie różniącym się zyskom z krypto. Reasumując na Grodnie można powalczyć o jakieś 35%-40% , przy lepszej koniunkturze ( jaka będzie to nawet najstarsi górale nie wiedzą ) może o trochę więcej, a na BeeIN zamierzam powalczyć o 500% od mojej obecnej średniej, jeśli scenariusz się zrealizuje sprzedam i nie wykluczam reinwestycji po cierpliwej obserwacji spółki Życzę powodzenia w inwestycjach. Pozdrawiam. Rozsądny.
[x]
BEEIN -2,11% 9,30 2025-09-24 13:02:27
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.