trzeba 2ystawic zlecenie na wasze akcje po takiej cenie po jakiej chcecie sprzedać, np 8 czy 10 czy 7 jak kto uważa. takie akcje są zablokowane i nie można ich "pożyczać" do gry na krótko. nawet nie wiecie że ktoś gra waszymi akcjami jeśli nie 2stawicie ich do arkusza. tak działa gra na spadki w nieoficjalny sposob
"Zlecenie oczekujące zostało usunięte" - u mnie też! dlaczego nie moge wystawic swoich akcji na sprzedaz?? chcialem zablokowac 10 tys akcji po 7 zł i nie moge ; na xtb
daj powtórz zlecenie lub od nowa wystaw powinno załapać bez problemu. Jeżeli nie dzwoń na infolinie i zapytaj dlaczego. Nawiasem dlaczego tylko 7zł ??? zablokuj wyżej i zawsze możesz sprzedać taniej, a przynajmniej jak dojdzie do tego poziomu to szybciej go minie i pójdzie wyżej
zrobilem powtórke na 7.77 tez10 tys i znowu to samo ; sprobuje jutro, jak sie nie uda podpytam rzeczywiscie infolinie xtb Dzieki za normalną odpowiedz!!
sprawdź sobie w ustawieniach aplikacji, prawdopodobnie masz komunikat że zlecenie poza widełkami, zaznacz opcję POD dla podtrzymania mimo widełek w innym zakresie. jeśli to nie działa wtedy dzwon do BOK , raczej nie czekaj do jutra.
nie znam sie na takich rzeczach, nie wiem co to POD i gdzie to zazanczyc, dzis znowu probowalem 10 tys po 7,77 i nie moge; trudno, pal licho, poczekamy az zblizymy sie do tego poziomu, to wtedy pewnie mozna bedzie :)
właśnie o to chodzi, żebyście nie czekali i wstawili zlecenie, inaczej waszymi akcjami maklerzy mogą robic pożyczanie na spadki i zanizac kurs aby odkupić akcje niżej i niby je wam oddać. taka operacja na akcjach wystawionych na zleceniu nie jest już możliwa. więc jeśli wiele osób zostawi akcje nie zlecone, to przy obecnych obrotach ten poziom nie wejdzie nigdy. druga rzecz: zlecający takie "pożyczanie" i wywołanie spadków robi to w jakimś celu. a tym celem jest zebranie akcji z rynku na najniższych możliwych cenach. dlatego pod szczególną üwage weźcie ustawianie SL bo ryzyko utraty akcji na rolkach jest duże. a że one będą dużo wyżej wydaje mi się pewne, kwestia kiedy.....
Szkoda tylko że ludzie tego nie rozumieją co piszesz i myślą jak kupiłem akcje to są moje i nikt nie może ich pożyczyć. Niestety takie myślenie jest błędne i dopóki nie zrozumieją dopóty będą wały
beka twoje IP 5.173.225 pojawia się non stop tylko z innym nickiem , trolluj dalej i tak nic nie zdziałasz, ponieważ na bananowej już coraz mniej naiwniaków sugerującymi się wpisami na takim forum jak to.