Żeby cię wystraszyć i odkupić od ciebie tanie akcje. Jak myślisz, czy ktoś kto nie ma zamiaru inwestować w tę spółkę siedziałby tu codziennie od 2 lat i pisał ostrzeżenia z dobrego serca?
Wymyślają wszelakie cuda byle tylko nastraszyć pare osób
Dnia 2022-06-28 o godz. 09:35 ~Powiedzczemu napisał(a): > A są jakiekolwiek przesłanki ku temu? Bo już poważnie rozważałem by coś sprzedać, za bardzo ulegam wpisom :/
dzizyz, do tej pory myślałeś że wpisy trolli nie mają wpływu na akcjonariuszy i kurs i tylko tracą czas, ale chyba sie myliłem. Dam ci dobrą radę , sprzedaj i zajmij się czym innym, od giełdy z daleka, póżniej będzie płacz " czemu to rośnie, miało spadać, bo pisali na forum że alert" tak właśnie ludzie tracą pieniądze
Bez złośliwości ci powiem, że nigdy nie warto słuchać forumowiczów. Na 90% wcisną ci cokolwiek dla własnej korzyści.
I o ile w przypadku naganiaczy na wzrosty macie wspólny cel, bo jak za namową kupisz i wzrośnie to jest to obopólna korzyść, o tyle naganiacze na spadki chcą po prostu zabrać twoje akcje.
Moja rada jest taka: obecnie mamy okres spadków i tego nie kwestionuje, natomiast to właśnie w takich momentach stawia sie fundamenty na przyszłe zarobki. Czy jeszcze spadnie? Byc moze, moze nawet na 5 groszy albo i 4, 3. W najmniejszym dołku nigdy nie kupisz, nie staraj sie trafić szóstki w totka. Natomiast predzej czy pozniej rynek zmieni trend i pytanie czy bedziesz wtedy mial ladny pakiet akcji kupionych po taniosci, czy bedziesz wskakiwał już po pierwszy falach wzrostu.
Tak czy inaczej nie kieruj sie słowami na forum bo taki burak jak slay czy zaszokowany na pewno nie doradzi ci dla twojego dobra.
Tylko przy 15gr też pisali, że trolle chcą kupić trochę niżej i tak za każdym razem. To spadło z 99gr na 5,5gr, więc dysproporcja jest OGROMNA. Nie spodziewałbym się, że spadnie tak nisko jak niecałe 6gr. Zastanawia mnie ten trend, że prawie nikt nie bierze z prawej tylko czekanie z lewej aż ktoś sprzeda i tak już długi czas. Ktoś jednak to wywala ciągle, pytanie czy ze stratą?