Jak zwykle macie swoje teorie a moja jest taka - nie chcą mi wrzucić ani 1 sztuki poniżej 3 zł. Gdzie ta bankrucja Sz.P. ???. Ostatnio trochę odkupiłem bo na stanie miałem b.mało. Pozdrawiam wytrwałych. Najniższą cenę miałem 2,28 zł. kupiłem kilkadziesiąt sztuk dawno temu -NIŻEJ NIE BYŁO !!!!!!. Zlecenia typu 500 / 550 / 600 /2000 / 5000 / 500 000 sztuk, Kto obserwuje to wie o czym piszę.
Jak chcesz czekać niewiadomo jak długo to inwestuj, ale ile to będzie trwało żeby odrobili minus z tych korony lat kto to wie.Co z tego że kupili wieżowiec w Łodzi,chociaż to nie oni to bank, tak że jak nie będą mogli splacic kredyt to im banki wszystko zabiorą.Mogą tak długo cyrkowac jak długo jest kasa z której obrobili ludzi kilkanaście lat temu przy starcie.Normalne oszustwo jak x razy na giełdzie.Zobaczymy kiedy będzie cena szła w górę.Mamy sierpień 2022 cena3,2PLN,Wiedeń 0,838. Jack trzymam kciuki.
Wszystko się zgadza - we W-u ostatnio były dni z obrotem 0,00 E. Dobrałem bo sprzedałem na samej górce prawie wszystko !!! zresztą dobrze zrobiłem bo ostatnie zakupy mam taniej o 60 %. Tutaj trzeba czekać czasami latami ,żeby zarobić. Mam jednak słabość do tego Badziewiaka nr.1. Ponad 80 % mam w W-20 , lubię jednak i takie małe sp. - zabawę z fundami na zleceniach K / S. tzw. palenie głupa i zaniżanie kursu kilkoma akcjami itd. itp. Pozdrawiam - ja od dawna jestem na + jak spadnie na 2 zł. też będę brał. Pamiętasz co było z IMO ??? w ciągu roku kilka tys. %. na to chyba czekam.