Jest jeszcze lepiej niż myślałem - 15 strona ostatniego raportu kwartalnego: 2 pełne etaty, 3 osoby zatrudnione, 7 umów o dzieło i zlecenie ! Gigant branży OZE ;)
Beein nigdy nie będzie gigantem OZE ale dzięki pompom będzie wyceniany na 50 baniek leciutko czego ty nie możesz znieść bo sprzedałeś mi po 12 zł. Idź na swoje gigantyczne Grodno i tam się produkuj a jak chcesz zarobić to wskakuj jutro na korekcie po 20 zł i jedź z nami na 50
Spółka beein działa głównie na zasadzie b2b co jest dużo bardziej elastyczne i mniej ryzykowne...gdy jest koniuktura wszyscy są zadowoleni , natomiast gdyby kiedys pojawiła się dekoniunktura w branzy OZE wowczas nie jest to tak dotkliwe dla spolki.....nie wiem czy kiedykolwiek prowadziles firme zatrudniajaca lub wspolpracujaca kilkadziesiat osob ...Jesli tak to pewnie wiesz , że etaty przy dekoniukturze i koniecznosci zmniejszenia zatrudnienia są wysokokosztowe dla firmy .
Jeśli bank podwyzsza linie kredytowa z 2 mln do 4 mln to wierz mi , ze banki sprawdzaja wiarygodnosc podmiotu - jest to oznaka bardzo zdrowych wynikow i dobrych cashflow
i co prawilny wzioles sobie rade do serca i wlazles na korekcie po 20 zł czy dalej bedziesz pluł jadem? Jakby co to cały czas jest 10 razy taniej niz na grodnie. Dywersyfikuj się to nie bedziesz musiał gnić z zazdrości