A Błaszczykowski jego wspólnikiem. Przypomnę tylko że Piotr międlar jest głównym i największym akcjonariuszem one Solution. Czy ktoś zna jeszcze jego powiązania w jakichś spółkach.
To z jednej strony dobrze. Nie spuści ich jak reszta. Zresztą chyba jak się nie mylę to 1.2 zł za akcję musi dać. Jeśli tak to kurs będzie musiał podbić i to sporo aby sprzedać z zyskiem.
Panie Borysie nie kupuj pan bo tu w najbliższym czasie nic się nie wydaży, a my czekamy na 16 gr aby dopakować wory do pełna, a Pana zakup może powstrzymać spadek ceny. Dodam tylko że jestem w tak dobrej sytuacji ,jak spadnie to dokupię A jak w wzrośnie to zarobię. Pozdrawiam
I witam na pokładzie ,marzy nam się 2 do 3zł, w sierpniu mogą się pojawić pierwsze zyski, czekamy aby jakiś grubas nas wyleszczył abyśmy mogli krzyczeć oszustwo do KNF
Ja zostaje do przyszłego roku, aż się pojawią duże zyski w spółce , miłego handlu życzę , lecę do biedronki po popcorn oglądam i podziwiam. Ja wychodzę z założenia chcesz zarobić na tej spółce kupuj z Miedlarem sprzedaj z Miedlarem