Super info Aktualnie średniomiesięczna wartość realizowanych transakcji przez TryPay S.A. wynosi ok. 14 mln PLN miesięcznie, podczas gdy wartość transakcji realizowanych przez Payment Technology Sp. z o. o. w okresie ostatnich 6 miesięcy wynosi ok. 275 mln PLN miesięcznie. Zwiększenie uzyskiwanych przychodów powinno nastąpić także w związku z planowanym uruchomieniem aplikacji mobilnej, dostępnej na urządzenia z systemem IOS oraz Android,
Kurs niżej niż cena emisyjna tj 1,8zł , na dzisiaj to jest opór , od tygodnia nie było tu transakcji. Każdy atak na 2,3zł po informacjach, gdzie jest prawdziwy opór kończyl się tym co teraz widzimy, całkowita klęska . Nie liczę tu na nic ale akcje posiadam bo przecież kupuje się przyszłość, która teraz nadchodzi?
Firma zwiększa skalę x 10-20. Kto to kupi bajki o jednorożcu ?
Nie urosło przed spodziewanymi informacjami to nie urośnie po informacjach. Nie polecam nie dajcie się nabrać jak ja rok temu kupiłem przyszłość po 3zł sztuka.
Aktualnie zainteresowania brak - kiedyś miałem tak na 11b - miałem spory pakiet po 12 zł, sprzedałem rok przed wystrzałem na 500. Teraz byłbym rentierem. Także kto wierzy w sukces spółki to niech zaciska poślady i czeka, bo skakanie po spółkach źle się kończy.
Super info, uważam, że wiedzą co robią. Wszystkich malkontentów serdecznie pozdrawiam, bo już niedługo jak pokażą wyniki finansowe za Q3/Q4 niektórym kopara opadnie i nagle zaczną się przychylne wpisy o Femionie, że taka super spółka itd... teraz każdy narzekać potrafi, ale trzeba mieć wiedzę domenową, aby wyłapać co te chłopaki kombinują. Konsekwentnie realizują KPI, już we wrześniu zeszłego roku ogłosili strategię, że budują game-changera na rynku płatności. Pojawiła się synergia z Payment Technology, i idą coś za ciosem.
Femion, fly with me to the moon!!! liczę na 5 zł lub więcej do końca roku :)
Dnia 2022-06-29 o godz. 13:34 ~Kasiarz napisał(a): > Super info, uważam, że wiedzą co robią. Wszystkich malkontentów serdecznie pozdrawiam, bo już niedługo jak pokażą wyniki finansowe za Q3/Q4 niektórym kopara opadnie i nagle zaczną się przychylne wpisy o Femionie, że taka super spółka itd... teraz każdy narzekać potrafi, ale trzeba mieć wiedzę domenową, aby wyłapać co te chłopaki kombinują. Konsekwentnie realizują KPI, już we wrześniu zeszłego roku ogłosili strategię, że budują game-changera na rynku płatności. Pojawiła się synergia z Payment Technology, i idą coś za ciosem. > > Femion, fly with me to the moon!!! liczę na 5 zł lub więcej do końca roku :)
5 PLN to pierwszy przystanek . Pozdrawiam cierpliwych .
Człowieku tu spółki latają setki procent w kilka dni a ta nie może sobie dołka złapać mając kurs emisji akcji po 1,8zł
Śmieją się tym tytułem w pb że spółka tańsza niż przejmowana , szkoda gadać
Do końca czerwca miałby znany i westoe na te emisję?
Dnia 2022-06-29 o godz. 14:46 ~Nieporozumienie napisał(a): > Człowieku tu spółki latają setki procent w kilka dni a ta nie może sobie dołka złapać mając kurs emisji akcji po 1,8zł > > Śmieją się tym tytułem w pb że spółka tańsza niż przejmowana , szkoda gadać > > Do końca czerwca miałby znany i westoe na te emisję?
Widocznie masz większą wiedzę na temat Spółki niż Ci co kupują pakiety po 1,80 PLN .
Dnia 2022-06-29 o godz. 15:05 ~Ur napisał(a): > Kto kupuje? > > Nie widzę chętnych?
Zarząd Femion Technology S.A. z siedzibą we Wrocławiu („Emitent”) informuje, iż w dniu dzisiejszym tj. 01.06.2022 r. w związku z realizacją uchwały w sprawie emisji akcji w ramach kapitału docelowego z pozbawieniem dotychczasowych akcjonariuszy Spółki prawa poboru, której reść została przekazana do publicznej wiadomości raportem bieżącym ESPI nr 18/2022 oraz nr 24/2022, zawarta została przez Emitenta ze spółką Deviniti Sp. z o. o. z siedzibą we Wrocławiu umowa objęcia akcji serii F. Objęcie akcji nastąpiło w ramach subskrypcji prywatnej stosownie do art. 431 § 2 pkt 1 kodeksu spółek handlowych. Na podstawie zawartej umowy Deviniti Sp. z o. o. objęło 555.556 akcji serii F o wartości nominalnej 0,50 zł każda akcja, po cenie emisyjnej w wysokości 1,80 PLN za jedną akcję. Zgodnie z zawartą umową powyższe akcje zostaną opłacone wkładem pieniężnym do dnia 09.06.2022 r. Spółka będzie informowała na bieżąco o wykonaniu kolejnych kroków związanych z realizacją procesu podniesienia kapitału zakładowego Emitenta.
Dnia 2022-06-29 o godz. 15:05 ~Ur napisał(a): > Kto kupuje? > > Nie widzę chętnych?
"w wysokości ok. 3,36 mln zł zostanie zapłacona poprzez objęcie przez jednego ze Sprzedających akcji nowej emisji serii G Emitenta w podwyższonym kapitale zakładowym, przy czym emisja nowych akcji zostanie przeprowadzona w terminie do 15 sierpnia 2022 r. w ramach emisji z wyłączeniem prawa poboru dla dotychczasowych akcjonariuszy, przy ustalonej cenie emisyjnej w wysokości 1,80 zł (jeden złoty osiemdziesiąt groszy) za każdą akcję. " Emitent zamierza skorzystać z uprawnienia do podwyższenia kapitału w ramach ustanowionego kapitału docelowego poprzez emisję akcji serii G w łącznej liczbie 1.866.850 akcji
Tak tylko że przejmowana spółkę kupują za 24 mln zł , skąd pieniądze?
Ma ktoś dostęp do pb.pl? Niestety nie stać mnie musiałbym sprzedać połowę moich akcji femionu???!!
Dnia 2022-06-29 o godz. 18:05 ~Leszcz napisał(a): > Tak tylko że przejmowana spółkę kupują za 24 mln zł , skąd pieniądze? > > Ma ktoś dostęp do pb.pl? Niestety nie stać mnie musiałbym sprzedać połowę moich akcji femionu???!!
Czytaj komunikaty ze Spółki tam wszystko jest wyjaśnione .