Jak przebiega czy widzą zagrożenia dla realizacji kontaktu na 12 baniek jeśli przez dglosowaniem to czy jednak symboliczna dywidenda nie poprawiła by image firmy
Skoro nie ma dywidendy czy nie powinni zabezpieczać się przed inflacja nabywanie bonów obligacji krótkoterminowych na webinarze pytałem to nie robią nic takiego chyba że cały czas kasa idzie na wadia do przetargów .
Dzięki z a wasze uwagi. Na pewno wykorzystam je jutro.
Ja chciałbym między innymi dowiedzieć się więcej o ich strategii rozwoju w najbliższych dwóch trzech latach. Czy i jak chcieliby się przenieść spółkę z poczekalni NC na główny rynek.
Jak dla mnie bardzo słabo wykorzystują dźwignię giełdową dla rozwoju swojej działalności.
Zarządzanie wolną gotówką też jest b.ważnym pytaniem dla oceny efektywności rynkowej.
Dokładnie tak. Oceniamy tę spółkę jako normalną, a nie nastawioną na "wywalenie frajerów".
Przytoczę tutaj znaną sprawę z minionych lat - firma AQUATECH z Łomży, gdzie zarząd ordynarnie oszukał inwestorów na mobline oczyszczalnie ścieków w krajach arabskich. Prokurator chyba cały czas ich ściga.
A'propos kursu spółki, sam widzisz że bez wsparcia będzie kiepskawko. Jakiś osobnik przytrzymuje kurs mocno przy gardle. Pani prezes i jej zespół muszą się mocno zareklamować na rynku. Kiedyś zajmowałem się marketingiem w korporacji międzynarodowej więc wiem co mówię.
Ale eczego.oczekujesz tłumów spadło prawie połowę od szczytu denny wybity dokumentnie tylko pozostaje zagadką obrót od początku notowań to 21,5 miliona akcji na 4,4 miliona FF