piszę tu bo nie ma jak inaczej. Sorry że nie na temat ale muszę. Widzieliście wykluczonego wałujewa? zagooglijcie a czeka was niespodzianka. Zobaczcie wały nadoczodołowe....ja pier....., a gadali że "neandertalyczki" wyginęły.... , btw - pbg mam, jakiś sześciocyfrowy spory pakiet ale to nieważne..
hehe, ponad dwie godziny i zero reakcji forum..super, ja wiem że piją teraz i grill, a tyle było ostanio postów jeden przez drugim...a teraz cisza.... a za chwilę ostania sesja "prawdy"... cykora macie, czy na forum było zbyt sporo rks...kruew, no to myślą co wymyślić, może pomyślcie kto zbudował Gazoport... o Narodowym nie wspomnę...oraz o utajnionych rozliczeć z gddk i wiele innych...ja sobie tu czekam...spokojnie. Tu i tak będzie dym bez względu na przyszłość spólki....albo giełdowy...albo kryminalny..Nieważne..gadamy o kursie, prawda?
Nie pij tyle bo ci wątroba dostanie plam. Pbg to już trup. Niedługo pewnie zniknie i tyle z tego będzie. Gdyby coś z tego miało być to by wszystkie akcje już dawno w tej cenie ktoś skupił. Ende
Ty widze ladnie nakupiles bo tu siedzisz,powiem ci jedno gowno mnie obchodzi cale pbg ja czekam na podbitke i sie doczekam mialem kiedys mercator kupiony po 12 zl a sprzedalem po 18 zl wszyscy wiedza do ilu wzrosl kurs ponad 600 zl nie pozbede sie pbg za grosze wole wszystko stracic niz oddac cwaniakom
Dnia 2022-06-26 o godz. 20:14 ~grabarz napisał(a): > No właśnie...a te powyższe od Ciebie pustaki się pompują nie wiem po co. Tak...to trup, ale na trupach się zarabia..i to ostro...
jak ja lubię takie dyskusje ....... pozdrawiam wytrwałych , szczególnie tych co nie chcą oddać za darmo