• MOJE UWAGI Autor: ~OBSERWATOR [85.221.139.*]
    Wczorajsza cena byla o ok. 80% nizsza od tej z czasu ustalenia prawa do dywidendy. Kilka wpisow zaleca, zeby cene ZWALIC !! Wtedy ONI KUPIA i pojedzxiemy w gore,zeby dobrze zarobili. Ktos dzisiaj wpisal, ze mial SUNEX i szuka nastepnej perly. Ze tutaj jest to znaczy, ze umie szukac.
  • Re: MOJE UWAGI Autor: ~Ew [46.204.68.*]
    Ja pisałam
    Na razie jestem jeszcze.
    Choć uważam ze zwala po odcięciu prawa do dywidendy jest zbyt duża
  • Re: MOJE UWAGI Autor: ~Zorro [46.170.133.*]
    Od poniedziałku Góra za dywidendę każdy zechce dobrać po taniości
  • Re: MOJE UWAGI Autor: ~muflon [37.225.89.*]
    Już to widzę - nie bądż śmieszny bo tu będzie marazm do następnych wyników
  • Re: MOJE UWAGI Autor: ~Dedalus [5.173.15.*]
    Będzie marazm. Chyba, ze działkę sprzedadzą i będzie +50%. Rynek tej działki w ogóle nie wycenia. Tylko spadek zysków. A zyski mialy spadać już od zeszłego roku.
  • Re: MOJE UWAGI Autor: denderion [77.254.37.*]
    Jak na moje to stal poszla 100% w gore przez wojne. Huty na Ukrainie zamknięte. Jak ktoś czytał post prezesa odnośnie sytuacji to by wiedział, że podczas wojny nawet Wokulski z Lalki B. Prusa zarobił :) Ja liczę na dywidendę za 2022 blisko 3 pln przy tej koniunkturze. Poniżej 14pln za akcje nie oddam do czasu wynikow a po wynikach za polrocze jezeli dobrze wróże to 17pln będzie mało żeby bez żalu oddać dywidendy na poziomie blisko 50% aktualnego notowania.
  • Re: MOJE UWAGI Autor: denderion [188.147.102.*]
    Żeby nie być gołosłownym podaje adres na fb po slashu adres fb trzeba dodac samemu jest to postu prezesa na temat sytuacji na rynku stali i jak wyglada to w Drozapol /247587488623887/posts/pfbid0tgMNz4USuWj9gVp7aVopb9bCp4b9G4UWdoArVrzz4DMMZHwMrKmgRvEig7CiUbZul/?app=fbl
  • Re: MOJE UWAGI Autor: ~Dedalus [86.111.104.*]
    Ale na czyim profilu to jest? Bo mi nie działa link.
  • Re: MOJE UWAGI Autor: denderion [188.147.99.*]
    Portal bankier.pl widocznie sobie nie życzy linków i pozmieniał znaki w linku. Jest to na profilu fb drozapolu post z dnia 24 marca 2022 czyli na koniec I kwartalu skutki ataku na ukraine
[x]
DROZAPOL 10,24% 4,09 2025-02-20 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.