Nie sadzę, że to pora na zakupy. Grubasek za szybko sprzedawał (spadki po 20%), teraz jest w czarnej d..ie. Podwyższać to on nie jest skłonny to będzie powolutku gnał po 4 potem 3 itd.
Dnia 2022-06-24 o godz. 11:04 ~ryszard napisał(a): > Nie sadzę, że to pora na zakupy. Grubasek za szybko sprzedawał (spadki po 20%), teraz jest w czarnej d..ie. Podwyższać to on nie jest skłonny to będzie powolutku gnał po 4 potem 3 itd.
no tak tylko skąd on tyle papiera ma jak to od 100 pln cały czas w dół - a jeśli ma to kto kupował - ja dopiero dzisiaj skubię - więc jak to jest? pany
Głupi leszczu. Akcje mają po 10 gr. To że ktoś pozwolił na taki start po 130 zł to już armagedon. Łapówki poszły dobre ale to nc polski banan. Żaden rząd się za to nie weźmie bo mają miliony na tym bananie
Koło złotówki będzie czas na kupowanie, no chyba że chcesz stracić. Przy czym myślę, że spółka zostanie wycofana z giełdy, ale też nie upadnie. Kupi ją za kilka lat jakiś inwestor, także inwestycja raczej długoterminowa, nie dla spekulantów.
Za kilka lat? Człowieku kilka lat to olbrzymie koszta a oni już nic nie mają. Prowadziłeś kiedyś firmę i jeszcze na giełdzie? Kasę już mają z akcji i się śmieją z takich leszczy co im pompuja
Troszkę dzisiaj zakupiłem bo sądzę że więcej niż 15% już nie powinno zjechać, a nie lubię wchodzić pekacem na +20% ;) Może nawet będzie szansa na odbicie w okolice 15zł póki co jak rzucą jakimś espi.