• Piękna rzeź Autor: ~Kowal [79.188.20.*]
    Po wszystkim nie zapomnijcie zgasić światła:)
  • Re: Piękna rzeź Autor: ~enki [188.33.240.*]
    Dnia 2022-06-23 o godz. 13:49 ~Kowal napisał(a):
    > Po wszystkim nie zapomnijcie zgasić światła:)

Heh, mogli by to przerobić i sprzedawać jako zabawki dla dzieci bo wątpię żeby ktoś to dla siebie chciał kupować do jazdy. Ale różnie może być, póki co duży wolumen na spadkach więc czekam aż się ustabilizuje i pokaże na wzrostach.
  • Re: Piękna rzeź Autor: ~jan [83.23.222.*]
    Dnia 2022-06-23 o godz. 14:03 ~enki napisał(a):
    > Dnia 2022-06-23 o godz. 13:49 ~Kowal napisał(a):
    > > Po wszystkim nie zapomnijcie zgasić światła:)
    >
    > Heh, mogli by to przerobić i sprzedawać jako zabawki dla dzieci bo wątpię żeby ktoś to dla siebie chciał kupować do jazdy. Ale różnie może być, póki co duży wolumen na spadkach więc czekam aż się ustabilizuje i pokaże na wzrostach.

dokładnie obroty na spadkach rosną . Niedługo powinno być przesilenie i korekta ale kiedy?

• Re: Piękna rzeź Autor: ~Mark [62.122.118.*]
    Będzie bankructwo skoro sami napisali ze są niewypłacalni, cóż zrobic ja sprzedałem ze startą jedyne 70% :(
  • Re: Piękna rzeź Autor: ~enki [188.33.240.*]
    Dnia 2022-06-23 o godz. 14:13 ~Mark napisał(a):
    > Będzie bankructwo skoro sami napisali ze są niewypłacalni, cóż zrobic ja sprzedałem ze startą jedyne 70% :(

Przy takiej stracie to już bym olał sprzedaż. Natomiast od stwierdzenia o niewypłacalności do upadłości długa droga i wiele może się zdarzyć. Sam bym pojechał im coś zaproponować bo projekt triggo jest ciekawy, ale raczej zmienił bym przeznaczenie tych pojazdów jeśli już. Niestety zamierzam wyjechać z PL i kiszę siano na jakąś wypaśną chatę w turcji jak ceny spadną trochę ;) Ale może trafi się ktoś kto będzie widział w tym potencjał i ich wesprze albo przejmie jeśli faktycznie nie wydolą finansowo.
[x]
TRIGGO 0,00% 0,85 2026-05-14 09:06:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.