• dywidenda Autor: ~Napalony [83.11.78.*]
    Wypłata w sierpniu? Czy WZ już zaklepała wniosek?
  • Re: dywidenda Autor: ~bee [31.0.176.*]
    Poczytaj wiadomości na profilu TIM, tam jest wszystko napisane, Walne 28.06
    Dywidenda ma małe znaczenie,tutaj teraz liczy się uchwalenie skupu z górnymi widełkami na 55zl, kurs ruszy bo to zabieg odwrotny do tego co zrobił np Columbus, czyli zapowiedź emisji akcji po której ta firma stoczyła się na dno, na Tim czeka nas wzrost, może nawet do 55zl, bo to jest cel Prezesa Folty
  • Re: dywidenda Autor: ~Loko [94.254.176.*]
    Jeżeli to wszystko takie oczywiste to kto sprzedaje. Idi...ta? Przez wystarczy poczytać kilka dni. Myślę, że czeka nas minus procentowy na raporcie miesięcznym.
  • Re: dywidenda Autor: aarcik [83.142.138.*]
    a ja mysle ze sprzedają Ci ktorzy juz zakładali ze beda do czerwca milionerami.... a potrzebują kasy i teraz sprzedaja na minusie.... wojna bardzo duzo zmienila.....inflacja i drożyzna... ludzie wyciagaja kase bo musze za cos zyc... a nie wszyscy pakowali pewnie luzna kase ktora moga sobie trzymac na Timie latami... ja sam mialem 7k akcji a musialem o tysiaka zredukować i zapewne wielu inncyh też tak musiało...
    Trzymają kurs do oficjalnego uchwalenia rozpoczęcia skupu
  • Re: dywidenda Autor: ~Napalony [83.11.78.*]
    A skąd te spekulacje o skupie? Jestem ciekawy czy utrzymają dynamikę przychodów. Trochę budów i domów jest do skonczenia, mamy lato, do jesieni wydaje się, że będzie dobrze, słabo wyszło z 3lp, ale taka koniunktura.
  • Re: dywidenda Autor: ~bee [37.248.225.*]
    Przejrzyj projekty uchwał na Walne, (projekt ostatniej uchwały) projekty uchwał znajdziesz w wiadomości dot. Walnego na profilu TIM
  • Re: dywidenda Autor: ~Napalony [83.11.78.*]
    Ok, dzięki.
  • Re: dywidenda Autor: ~Endrju [89.231.25.*]
    Takie pytanie, nie bijcie bo się nie znam. Jeśli kupiłem pierwszy pakiet akcji przed grudniem i dostałem za nie zaliczkę dywidendy, następnie kupiłem kolejny pakiet akcji w kwietniu, to teraz resztę dywidendy dostanę za całość posiadanych akcji, czy tylko za te, które miałem przed wypłatą zaliczki?
  • Re: dywidenda Autor: ~Este [109.236.17.*]
    Dostaniesz tyle ile w danej chwili się należy, czyli to co wypłacają w danym momencie x wszytskie Twoje akcje na ten czas. Zaliczke grudniową za akcję które kupiłeś w kwietniu dostała ta osoba ktora miala te akcje w momencie wypłacania zaliczki (w wielkim uproszczeniu)
  • Re: dywidenda Autor: ~wiatr_zdupy [84.17.55.*]
    Na razie nie kupować ,wszędzie na horyzoncie widać rozchylone poślady,
  • Re: dywidenda Autor: ~Szop [91.36.105.*]
    Nie patrz w lustro tylko w perspektywy spółki to Ci się krajobraz zmieni.
[x]
TIM 0,00% 50,50 2024-03-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.