A analizy wyceny przejęcia przedsiębiorstwa przeglądał?
To niech jeszcze raz poszuka i zobaczy tam taki kawałek jest poświęcony rentowności ich działalności. Analiza dokładnie przedstawia jak długo będzie trzeba do biznesu dokładać i po ilu latach szacowane są pierwsze zyski.
Ty czytasz co napisałem? Ten rok będzie całkiem inny i moim zdaniem na plus i tyle a kto ma rację to się okaże w raporcie rocznym następnego roku bo mam zamiar dłuższy czas zostać.
Trole piszą że spadnie na fixy ale oni chcą żeby jeszcze taniej wpadło im do koszyka. Oczywiście spółka ma przyszłość dlatego się tak martwią bo nie wiedzą co robić czy kupować teraz czy czekać na 4 grosze. Nie dziwię się bo jak będzie dobry komunikat będą żałować se tyle pisali a nie kupili.
Wykoleniec to weź tylko szczerze napisz po cholerę tyle tutaj siedzisz i wiecznie narzekasz na Spółkę. Gdzie w tym Twój interes?? Po co tracisz czas? Masz trochę jaj? To odpowiedz.....
Pisałem to już niejednokrotnie... Nie mam w tym żadnego interesu siedzę tu dla zabawy. To forum co jakiś czas odwiedza grupa naganiaczy wymyślających jakieś farmazony o kosmicznych technologiach, milionowych umowach albo z rzekomo ściśle tajną wiedzą z wewnątrz spółki o której nie mogą mówić czy innych teoriach spiskowych typu potajemne porozumienia z KNF i NC itp itd. Mnie poprostu bawi jak to czytam. Proszę już możesz napisać, że mam nudne życie leje na to haha
Tak więc ja dla swojej satysfakcji opisałem to do zrobiłem. Pełne tankowanie czy dobrze zrobiłem czas pokaze.
Nikt chyba na tym forum nie ma wiedzy typu inside trading. Jesteśmy skazani na analizę oficjalnych dokumentów oraz prognoz.
Mnie osobiście przekonał dorobek prof A S uważam że jego osoba po pwirwsze uwiarygadnia te spółkę a po drugie jego potencjal jest trudny do przecenienia. Zadałem sobie trud i kupiłem skórę fantomowa pokazałem znajomym specom i są zachwyceni.
W mojej prywatnen ocenie 3 elementy są warte zauważenia
1. Osoby w zarządzenia półki i osoby z know how ich udział ma kluczowe znaczenie
2. Potencjalne znaczenie ma granulat bakteriostatyczny
3. Najważniejszym wyznacznikiem potencjału rozwojowego są te skóry jak rozumiem szybko opracowane w odpowiedzi na sytuację rynkowa polityczna a ich jakość dowodzi olbrzymiego potencjału innowacyjnego.
Kwestia odkrycia kart to jest najbliższy kwartał może dwa. Będą musieli podać więcej informacji.
Ja przeczuwam duże zyski czy się okaże sprawdźmy wszyscy. Dziś jutro akce leżą prawie na smietniku ze tak powiem... Mza grosze.... Jak pamięta 100 tys akcji który sobie leży i leży zostanie wyceniny za pół roku zobaczymy
Był tu już taki ponad rok temu co na patenty Swinarewa naganiał z marnym skutkiem.
Może i Pan doktor gość niesamowicie inteligentny ale nie on jeden na tym świecie Tesla też był ponadprzeciętny i za życia nic nie osiągnął.
przecież Wykolejeniec ma akcję po 0,14 , pamiętam jak pisał że kupił w tej cenie i żałuję, właściwie to ja mu to wepchnąłem w gardło bo sprzedawałem po 0.16 i po 0,14