• BBI widze cie na Wza Autor: ~krzywamordamoravera [31.61.251.*]
    Sprzatasz wlasnie toaletę
  • Re: BBI widze cie na Wza Autor: ~nnn [194.36.19.*]
    Dnia 2022-06-21 o godz. 13:24 ~krzywamordamoravera napisał(a):
    > Sprzatasz wlasnie toaletę

Mam prośbę, żeby ktoś napisał o WZA jak dużo było drobnych akcjonariuszy, jaka była atmosfera i co obiecywali prezesi .Mam pokaźny pakiet akcji ale na wza ale nie wybrałem
    Z GÓRY DZIĘKUJĘ
  • Re: BBI widze cie na Wza Autor: keeleuniversity [185.135.2.*]
    Wątpię, żeby ci ktoś odpowiedział. To raczej nie ma koleżeńkiej atmosfery.
  • Re: BBI widze cie na Wza Autor: ~krzywamordamoravera [31.61.240.*]
    Dnia 2022-06-22 o godz. 06:15 keeleuniversity napisał(a):
    > Wątpię, żeby ci ktoś odpowiedział. To raczej nie ma koleżeńkiej atmosfery.

no po twoich komentarzach (jak pisałem o WZA) to nic dziwnego ze nikt nic nie napisze
  • Re: BBI widze cie na Wza Autor: ~BBi [176.9.25.*]
    Wczoraj spółka nie podała komunikatu o akcjach kupionych w celu umorzenia., To już po raz drugi, dlatego przypuszczam, że prezes właśnie zakończył skup akcji. Dlaczego ? ja oczywiście tego nie wiem, ale podejrzewam, że z powodu braku gotówki w kasie. Według ostatniego sprawozdania finansowego w kasie spółki było 5,6 mln złotych. Zważywszy na to, że spółka wydaje miesięcznie ponad 1 mln złotych na koszty ogólne zarządu, w tym na ogromne pensje prezesa i kumpli, po 5 miesiącach od 31 marca 2022 roku, kasa może już świecić pustkami, czyż nie?:) Czy to może zatem być powód wstrzymania skupu ? Wprawdzie w kasie mogły pojawić się pieniądze za Złota44, ale prawdopodobnie nie więcej niż 10-12 mln złotych, co wobec konieczności wykupu w lutym 2023, czyli za 4 miesiące, za ok. 43 mln złotych, jest kwotą niewystarczającą, tym bardziej, że do tego czasu trzeba będzie wydać ok. 5 mln złotych na pensje prezesa i kumpli, na czynsze dla podmiotów powiązanych z niektórymi członkami zarządu (niektórymi, he, he ), na bizantyjskie biuro prezesa, na sekretarki (he, he), czyli na koszty ogólne zarządu.
[x]
BBIDEV 0,00% 5,40 2025-12-23 16:44:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.