SDS Optic otrzymał od Prezesa Urzędu Rejestracji Produktów Lecznicznych, Wyrobów Medycznych i Produktów Biobójczych (URPL) pozytywną odpowiedź na złożony wniosek o wprowadzenie istotnych zmian w procedurze badania klinicznego swojej mikrosondy inPROBE do diagnostyki raka piersi HER2-dodatniego - podała spółka w komunikacie prasowym. Oznacza to, że spółka może rozpocząć pierwszą fazę badań.
niestety za słaby popyt i tu nie wiem czy to kwestia obecnych czasów i ogolnie słabego NC jak ktoś zacznie skupować po 10-20tys akcji to urośnie +kilkadziesiąt % spróbujcie złożyć zlecenie na większą ilość, od razu widać co się dzieje musi przyjść masa i pytanie czy to sie stanie na NC.. jak dla mnie projekt mocno długoterminowy, zapakować i spokojnie czekać a moze pojda na GPW, wejda do gry OFE i PPK to wtedy sie zbuduje masa
Zjazd na grubo, jak dla mnie chyba zle zrozumiany komunikat. Zarobili w sumie za nic prawie 150m zl, czasteczka do nich wraca, maja kase na badania kliniczne. Jak dla mnie bomba
Nic tylko kupowac
A na SDS takie wzrosty jak na Molecure spadki juz pewnie niedlugo :-) i obym sie nie myli.
Dzia na SDS znowu promocja, cos dokupilem ale jak chcialem wiecej to cena ponad 10zl. Na malych obrotach dziwne ruchy a jak chcesz kupic kilka tys akcji za killanascie tys zl to cena w gore - dobrze wrozy