Gra baaaaaaaaaardzo w klimacie Stargate: Timekeepers produkowanego przez CFG. Jeżeli gra odniesie podobny sukces, to będzie to prawdziwy game changer dla spółki
Lekko, czyli o minimum pół roku? Nie ma żadnych informacji o tym, kiedy w 2023 ukaże się SG. Może dlatego, że gra jest w niszowym gatunku taktyki czasu rzeczywistego, a demo wyglądało, jak z 2011?
A moze nie będzie SG??? - a co by to zmieniło wycena jest obecnie jak przed debiutem albo jak po Phantom Doctrine sie cały zespół CFG rozsypał a 2 prezesów podało się do dymisji. Nasze trole spadkowe są niezwykle utalentowane. TERAZ NIE MA DŁUGÓW, spółka ma gry w portfolio, UDANY POSTAL, ale nie ciągle kilku panów nawala negatywami na forum. Sprzedajcie i idzcie gdzie indziej - inaczej zenująco to wygląda - JAK OBNIZANIE CENY przed skupem.
Trochę śmiać mi się chce patrząc na ten teatrzyk, kiedyś myślałem, że gra na giełdzie wymaga posiadania dużej wiedzy i umiejętności , a teraz widzę takie coś żenującego, jedna bądź kilka osób wymyśla sobie nicki, zmienia adres IP i wypisuję na siłę wymyślone historie aby wyciągnąć pieniądze prostym ludziom, czasem zarabiającym na nie bardzo ciężko. Niestety nikt prawnie nic z tym nie robi, a "poważni" panowie dysponujący większym kapitałem urządzają sobie takie cyrki.