Dzisiaj bardzo ważna sesja dla Polenergii. Zamknięcie ponad pokonaną linią trendu spadkowego mam na myśli górne ograniczenie kanału da nam sygnał kupna.
Na wykresie 10 letnim mamy formacje realisty nietoperza co oznacza 47 a potem wybicie na 147 i 247 wszystko kwestia musi wiać wicher. Nie wieje to pranie nie schnie.
Nie podoba mi się też to że zebierali kasę z emisji i maja teraz pieniądze na nowe projekty. Mi nikt nic nie dał na VW sam sobie od Niemca przywiozłem i jak żyć? uczciwe to ?
Robię kółeczko sprzedaje na krótko i planuje brać wyżej tak jak Realista. Słuchać koelgi a dojedziemy wszyscy cali i bezpieczni
Wiesz - tutaj kwestie polityczne też wchodzą w grę - zastanawiam się czemu Norwegów nie ma juz w akcjonariacie.
A ustawa przejdzie - tak sądzę z fusów:)
Dzisiaj tj. wtorek mamy potwierdzony sygnał kupna. Linia spadkowa pokonana - podaż jest ale bez agresywności. Moim zdaniem spokojnie do góry. Liczę jutro na test 96zł i udane zamknięcie tygodnia.
Się okaże za parę dni. Ja widzę większe obroty i dużo lepszy sentyment do OZE (-columbus) np.sunex, Grodno, PGE, tle, Enea, nie będzie tutaj 50% w tydzień bo duża spółka. Liczę na 150 na koniec roku