• Wykres Autor: ~Marek [5.173.9.*]
    Dzisiaj bardzo ważna sesja dla Polenergii. Zamknięcie ponad pokonaną linią trendu spadkowego mam na myśli górne ograniczenie kanału da nam sygnał kupna.
  • Re: Wykres Autor: ~Realista [31.0.64.*]
    Luka
  • Re: Wykres Autor: ~Realista2 [37.248.171.*]
    Luca Toni włoski piłkarz... Rebus rozwiązany na szybko

Masz dane że kupuje ???? To akurat ciekawy news
  • Re: Wykres Autor: ~Inwestor [31.60.118.*]
    Projekt zmian przepisów na produkcję prądu z wykorzystaniem turbin wiatraków.
    To dobra zmiana
  • Re: Wykres Autor: ~Realista [91.240.31.*]
    Luka domknięta, jest nadzieja.
  • Re: Wykres Autor: ~Kik [37.248.210.*]
    Nadzieja na urealnienie wartości na 47 zł bo to już przesada. Nic nie wieje od 2 miesięcy i chcecie super wyniki ? Ja się pytam z czego ?
  • Re: Wykres Autor: ~Marek [5.173.4.*]
    Z wiatru kolego.
    Wczoraj dobrałem PEP i ONDE.
    I spokojnie czekam.
  • Re: Wykres Autor: ~Marek [94.254.233.*]
    Będzie mocna końcówka i jazda jutro. Trzemajcie akcje.
    Na wykresie 10 letnim mamy formacje realisty nietoperza co oznacza 47 a potem wybicie na 147 i 247 wszystko kwestia musi wiać wicher. Nie wieje to pranie nie schnie.
    Nie podoba mi się też to że zebierali kasę z emisji i maja teraz pieniądze na nowe projekty. Mi nikt nic nie dał na VW sam sobie od Niemca przywiozłem i jak żyć? uczciwe to ?
    Robię kółeczko sprzedaje na krótko i planuje brać wyżej tak jak Realista. Słuchać koelgi a dojedziemy wszyscy cali i bezpieczni
    Wiesz - tutaj kwestie polityczne też wchodzą w grę - zastanawiam się czemu Norwegów nie ma juz w akcjonariacie.
    A ustawa przejdzie - tak sądzę z fusów:)
    Dzisiaj tj. wtorek mamy potwierdzony sygnał kupna. Linia spadkowa pokonana - podaż jest ale bez agresywności. Moim zdaniem spokojnie do góry. Liczę jutro na test 96zł i udane zamknięcie tygodnia.
  • Re: Wykres Autor: ~Marek [80.233.42.*]
    Piękne zbieranie na 88.20 - leszczyny jak my oddają a duży trzyma wór.
    Się okaże za parę dni. Ja widzę większe obroty i dużo lepszy sentyment do OZE (-columbus) np.sunex, Grodno, PGE, tle, Enea, nie będzie tutaj 50% w tydzień bo duża spółka. Liczę na 150 na koniec roku
[x]
PEP -2,30% 59,40 2025-10-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.