• będzie się działo Autor: ~jaja [89.64.2.*]
    1zł się kłania !!!!!!!!!!!!
  • Re: będzie się działo Autor: ~Mazurkiewicz [46.204.32.*]
    Tak jak wcześniej zapowiadałem, kurs około 1zl zostanie osiągnięty jeszcze przed końcem lata
  • Re: będzie się działo Autor: ~Ii [89.64.75.*]
    To było nieuniknione. Kurs spadł z 1 zł do 8 gr. Emisja nie doszła do skutku, budowa postępuje, temat ze stacjami ładowania wydaje się aktualny, pogonili prezesa magika a najważniejsze pojawią się środki na inwestycje. Szkoda tylko zmarnowanego roku.
  • Re: będzie się działo Autor: ~pm [188.147.129.*]
    to prawda, będzie grubo
  • Re: będzie się działo Autor: ~Obiektywny [5.173.132.*]
    Trzeba uważać to może być rajd spekulacyjny, ktoś rzucił ponad pół miliona akcji
  • Re: będzie się działo Autor: ~Kotlarski [89.64.75.*]
    Tym niemniej 10-20 groszy to kurs o ponad 80 % niższy od szczytu. Środki na inwestycje będą a ESPI to kwestia czasu. Każdy woli być przed niż po...
  • Re: będzie się działo Autor: ~Ii [89.64.75.*]
    Czyli Ii żeby nie było nieporozumień.
  • Re: będzie się działo Autor: zulusowaty [89.69.17.*]
    ................. i dlatego nadajecie pod różnymi NICK-ami???

"Budowa w toku"?????????? Gdzie, jak, kiedy??????????? Gdzie jakakolwiek informacja o tej niby budowie???

Żeby nie było - jestem super zadowolony, że to ruszyło ale jeszcze bardziej będę się cieszył, jeżeli odwróci się wykres jaki obserwowaliśmy przez ostatnie miesiące. Mam nadzieję, że nie jest to jednorazowy strzał jak to miało tu kilkakrotnie miejsce! Liczę, że do końca miesiąca wyjaśni się wykup działki w Zalewie, pojawi się potwierdzenie wbicia pierwszej łopaty pod budowę oraz wyjaśni się kwestia PP oraz ładowarek. Jeżeli tu się wszystko poukłada, to te złotówki będą bardzo realne. Jeżeli nadal będzie cisza......, to trzeba tu będzie zamknąć rozdział pt. DEVORAN
[x]
ENERGY -2,08% 0,24 2026-05-27 15:30:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.