TAAAAkkkk Tu problemem nie jest 30 €centów za 1 akcję , większym problemem jest zjazd kursu z 5,80 do 1,30 PLN pomimo "zapewnień" MEGA "specjalistów" (wolny-/+, sand76, wcpunk, analityk i in.) od analizy i wizjonerów , że kurs wybije pod niebiosa tj. 20, a nawet 50 zet,...
Ile tu już było powodów do 'nagłych' wzrostów ,... 5 czy 6 fal COVID, małpia ospa, dostawy do szpitali i ARMII, inflacja, "genialne" wskaźniki, porównywanie holdu snw do innych (LUBAWA, MERCATOR, ZREMB, czy nawet BITCOIN), "inwestycje" w inne "SUPER" spólki WIKANA, HERKULES i bez ŻADNYCH widocznych rezultatów ,....
Teraz kolejnym "HICIOREM" jest/są j.w. targi u Niemców ,... efekt będzie podobny j.w.
TAK jak pisałem tu nie raz , JEDYNYM ratunkiem dla kursu 'super' holdu snw może tu być na krótką chwilkę SPEKUŁA
Dnia 2022-06-20 o godz. 11:18 ~J-23 napisał(a): > TAAAAkkkk > Tu problemem nie jest 30 €centów za 1 akcję , większym problemem jest zjazd kursu z 5,80 do 1,30 PLN pomimo "zapewnień" MEGA "specjalistów" (wolny-/+, sand76, wcpunk, analityk i in.) od analizy i wizjonerów , że kurs wybije pod niebiosa tj. 20, a nawet 50 zet,... > > Ile tu już było powodów do 'nagłych' wzrostów ,... 5 czy 6 fal COVID, małpia ospa, dostawy do szpitali i ARMII, inflacja, "genialne" wskaźniki, porównywanie holdu snw do innych (LUBAWA, MERCATOR, ZREMB, czy nawet BITCOIN), "inwestycje" w inne "SUPER" spólki WIKANA, HERKULES i bez ŻADNYCH widocznych rezultatów ,.... > > Teraz kolejnym "HICIOREM" jest/są j.w. targi u Niemców ,... > efekt będzie podobny j.w. > > TAK jak pisałem tu nie raz , JEDYNYM ratunkiem dla kursu 'super' holdu snw może tu być na krótką chwilkę SPEKUŁA
Scett, a jak tam twoja perełka? Podciągnęła już internety do Pipcina Dolnego? :-D
Dnia 2022-06-20 o godz. 11:44 cmpunk napisał(a): > Dnia 2022-06-20 o godz. 11:18 ~J-23 napisał(a): > > TAAAAkkkk > > Tu problemem nie jest 30 €centów za 1 akcję , większym problemem jest zjazd kursu z 5,80 do 1,30 PLN pomimo "zapewnień" MEGA "specjalistów" (wolny-/+, sand76, wcpunk, analityk i in.) od analizy i wizjonerów , że kurs wybije pod niebiosa tj. 20, a nawet 50 zet,... > > > > Ile tu już było powodów do 'nagłych' wzrostów ,... 5 czy 6 fal COVID, małpia ospa, dostawy do szpitali i ARMII, inflacja, "genialne" wskaźniki, porównywanie holdu snw do innych (LUBAWA, MERCATOR, ZREMB, czy nawet BITCOIN), "inwestycje" w inne "SUPER" spólki WIKANA, HERKULES i bez ŻADNYCH widocznych rezultatów ,.... > > > > Teraz kolejnym "HICIOREM" jest/są j.w. targi u Niemców ,... > > efekt będzie podobny j.w. > > > > TAK jak pisałem tu nie raz , JEDYNYM ratunkiem dla kursu 'super' holdu snw może tu być na krótką chwilkę SPEKUŁA > > Scett, a jak tam twoja perełka? Podciągnęła już internety do Pipcina Dolnego? :-D
wcpunk, już ci nie raz pisałem , nie zamartwiaj się innymi spólkami , SKUP cały swój intelekt na holdzie s n w ,...
A zapowiadają się tu rzeczy zupełnie 'niesamowite' ! ! ! ,...
Nie dość , że zaraz WIELKIE targi szt. skóry , to jeszcze w niedalekiej perspektywie WALNE , po którym jak wiadomo wszystkim kolejne MINUS 20 - 30 % w dół
Straszą nowym omikrusem, ponoć zjadliwy i niebezpieczny (chyba dla dziabniętych), a za rogiem czai się monkeypox, kwestia czasu, kiedy znów wejdą restrykcje, obostrzenia, nawoływania do szpryc, testów itp. A wszystko musi być ładnie oprawione, czyli kombinezony, rękawiczki, maseczki itp.
Dnia 2022-06-23 o godz. 12:29 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2022-06-23 o godz. 11:42 cmpunk napisał(a): > > Czekamy... > > TAK , tak CZEKAJCIE dalej ,.. na 50 zet po Targach w Niemczech , a na razie kolejne 4 gr w dół > HAHAHAHhhhahahaaaaaa > > A ja sobie na innej spółce wczoraj i dziś 3 kóleczka zaliczyłem
Oczywiście, wierzymy :-). Kółeczko i krzyżyk chyba (na drogę po szpritzen).