• mamy wza 2022 a PAE jeszcze w sądach o uchwały z 2018 Autor: ~wza [31.0.49.*]
    czy rada PAE nie widzi tego że cel się oddala a wikłanie się w wieloletnie procesy to droga donikąd?
    zdechniemy z głodu i chłodu tej zimy marząc o 300/akcje..może czas zejść na ziemię?
  • Re: mamy wza 2022 a PAE jeszcze w sądach o uchwały z 2018 Autor: ~ele [46.204.4.*]
    Mało miałeś zaproszeń. To co Ty się na pae oglądasz.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [90.156.70.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • [90.156.70.*] jesteś analfabeta . Skonczyłeś jakieś szkoły w ogóle. Autor: ~elektrim [145.237.4.*]
    ...
  • Re:mamy wza 2022 a PAE jeszcze w sądach o uchwały z 2018-BATEM TŁUC LENI Autor: ~TŁUSTYmasiqsk_TEŻ [90.156.70.*]
    Dnia 2022-06-19 o godz. 20:05 ~PRAĆ_bATEM_TŁUSTEG napisał(a): TŁUSTYmasiqsk_TEŻśpi
    > trol nierób ~ele [46.204.4.-popiera lenistwo Dana i TŁUSTEGO masigusa -CO PRZEJEDLI NMI SKŁADKI Z PAE
    > TERZ LENIE NIE MAJĄ PIENĘDZY NA DEMONSTRACJĘ-POD SEJM I KNF I CHODOWCĘ KOTA-JAK MAWIAŁ NASZ WIESZCZ
    > PRAĆ_bATEM_TŁUSTEGO TŁUSTEGO masigusa - CO PRZEJEDLI NMI SKŁADKI Z PAE
    > TERZ LENIE NIE MAJĄ PIENĘDZY NA DEMONSTRACJĘ-POD SEJM I KKOTA-JAK MAWIAŁ NASZ WIESZCZ
    > PRAĆ_bATEM_TŁUSTEGO TŁUSTEGO masigusa - CO PRZEJEDLI NMI SKŁADKI Z PAE

• Re:mamy wza 2022 a PAE jeszcze w sądach o uchwały z 2018-BATEM TŁUC LENI Autor: ~PRAĆ_bATEM_TŁUSTEG [90.156.70.*]
    Dnia 2022-06-24 o godz. 11:41 ~TŁUSTYmasiqsk_TEŻ napisał(a) PRAĆ_bATEM_TŁUSTEG
    > Dnia 2022-06-19 o godz. 20:05 ~PRAĆ_bATEM_TŁUSTEG napisał(a): TŁUSTYmasiqsk_TEŻśpi
    > > trol nierób ~ele [46.204.4.-popiera lenistwo Dana i TŁUSTEGO masigusa -CO PRZEJEDLI NMI SKŁADKI Z PAE
    > > TERZ LENIE NIE MAJĄ PIENĘDZY NA DEMONSTRACJĘ-POD SEJM I KNF I CHODOWCĘ KOTA-JAK MAWIAŁ NASZ WIESZCZ
    > > PRAĆ_bATEM_TŁUSTEGO TŁUSTEGO masigusa - CO PRZEJEDLI NMI SKŁADKI Z PAE
    > > TERZ LENIE NIE MAJĄ PIENĘDZY NA DEMONSTRACJĘ-POD SEJM I KKOTA-JAK MAWIAŁ NASZ WIESZCZ
    > > PRAĆ_bATEM_TŁUSTEGO TŁUSTEGO masigusa - CO PRZEJEDLI NMI SKŁADKI Z PAE
    >

• Re: mamy wza 2022 a PAE jeszcze w sądach o uchwały z 2018 Autor: ~maxiking [176.107.34.*]
    Dnia 2022-06-18 o godz. 17:14 ~wza napisał(a):
    > czy rada PAE nie widzi tego że cel się oddala a wikłanie się w wieloletnie procesy to droga donikąd?
    > zdechniemy z głodu i chłodu tej zimy marząc o 300/akcje..może czas zejść na ziemię?

Rada PAE nigdy, nikomu nie obiecywała żadnych "300" !!!!
    Tak naprawdę niczego nie obiecywała, poza tym że będzie walczyć o jak najlepsza cenę !!!!.....majac pełną świadomość ze nawet 500 niektórych nie zadowoli...
    Rada PAE nawet nie obiecywała że nie zdechniesz z głodu !!!!!...może to brutalne, ale takich obietnic nie było
    Może wyslij te swoje żale do Solorza że 19,90 to dla ciebie za mało ???? ...może go wzruszysz ????
  • Re: mamy wza 2022 a PAE jeszcze w sądach o uchwały z 2018 Autor: ~Zygmunt_Solorz-Żak [195.38.12.*]
    Dnia 2022-06-19 o godz. 19:48 ~maxiking napisał(a):
    > Rada PAE nigdy, nikomu nie obiecywała żadnych "300" !!!!
    > Tak naprawdę niczego nie obiecywała, poza tym że będzie walczyć o jak najlepsza cenę !!!!.....majac pełną świadomość ze nawet 500 niektórych nie zadowoli...
    > Rada PAE nawet nie obiecywała że nie zdechniesz z głodu !!!!!...może to brutalne, ale takich obietnic nie było
    > Może wyslij te swoje żale do Solorza że 19,90 to dla ciebie za mało ???? ...może go wzruszysz ????

Przepraszam, ale dlaczego ten Pan ma wysyłać swoje gorzkie żale do mnie? Ja również sobie nie przypominam jakoś abym jakiemuś tutaj akcjonariuszowi cokolwiek obiecał. Może to również brutalne ale taka jest prawda, ja nigdy nikomu tutaj niczego nie obiecywałem, a skoro nie obiecywałem to również nie wymagam aby ktoś mi tutaj płacił jakieś składki - ale to tak na marginesie.
    Nikomu również nie płaciłem za akcje 19,90zł sztuka, tak naprawdę od roku od nikogo nic tutaj nie kupiłem. Więc jak uważacie że 19.90 zł to dla Was również mało, to teraz może w swoich komentarzach przerzućcie się na opluwanie Pana Muszyńskiego z Lubonetu, że tym swoim zaproszeniem chciał Was "okraść". Ja, tak jak już pisałem, nie jestem póki co zainteresowany dokupowaniem akcji Elektrimu od nikogo.
  • Re: mamy wza 2022 a PAE jeszcze w sądach o uchwały z 2018 Autor: ~KEMOT [89.64.107.*]
    PONIEWAŻ SAM MINISTER SASIN UWAŻA ŻE SĄDY I PROKURATURA W POLSCE WYDAJĄ NIESPRAWIEDLIWE WYROKI I ORZECZENIA ,

TO RZĄD I ORGANY PORZĄDKOWE PAŃSTWA NIE BĘDĄ NAS POTĘPIAĆ

ZA ZORGANIZOWANIE POTĘŻNYCH DEMONSTRACJI SPRZECIWIAJĄCYCH SIĘ UMOŻENIOM PROKURATUR I SĄDÓW W AFERZE ELEKTRIMU

KTÓRA EWIDENTNIE KRZYWDZI ( AFERA ELEKTRIMU ) I I OKRADA MNIEJSZOŚCIOWYCH AKCJONARIUSZY TEGOŻ ELEKTRIMU .

NADSZEDŁ CZAS NA ISTOTNE DZIAŁANIA PRZY ORGANIZOWANIU POTĘŻNYCH DEMONSTRACJI W WARSZAWIE W SPRAWIE TEJ AFERY ( ELEKTRIMU )

A GŁÓWNIE CHODZI O ZATAJENIE UGODY ELEKTRIMU KTÓRA EWIDENTNIE OKRADŁA DROBNYCH AKCJONARIUSZY ( M.IN. ZNIKNIĘŃCIE POTĘŻNEJ WIELOMILIARDOWEJ CZĘŚCI ELEKTRIMOWEJ DYWIDENDY Z PTC)

PO DEMONSTRACJACH, SZYDERCZY UŚMIECH ZNIKNIE Z TWARZY SOLORZA .

TO NIE BĘDĄ CICHE , KAMERALNE KOMNATY SĄDÓW ,

O AFERZE ELEKTRIMU DOWIE SIĘ CAŁA POLSKA . CO TEŻ OKRYJE HAŃBĄ SŁUŻALCZY KNF .

Nie przeszkadza mi, bo miałem okazję zapoznać się z tymi dokumentami pana prezesa Kujdy i wiem, że ten wyrok jest wyrokiem niesprawiedliwym. Sądy jakie są w Polsce, to wszyscy wiemy. Zdecydowana większość Polaków uważa, że w sądzie można znaleźć wszystko, ale nie sprawiedliwość - powiedział minister.

Stwierdził również, że od lat rząd Prawa i Sprawiedliwości próbuje reformować sądownictwo, ale przeszkadza im w tym "opozycja w porozumieniu z instytucjami europejskimi".
  • nie będziesz mówić nam co mamy robić . Możesz co najwyżejsz cmoknąc Autor: ~elektrim [145.237.4.*]
    każdego akcjonariusza pae w d?
  • Re: nie będziesz mówić nam co mamy robić . Możesz co najwyżejsz cmoknąc Autor: ~psycho [5.173.4.*]
    dokladnie rowniez uwazam ze kemot powinien przestac nam ciagle mowic co trzeba robic.
    jak sam chce to niech se idzie i protestuje a nam czlonkom pae niech da spokoj mozesz nas co najwyzej cmoknac w d
  • Re: nie będziesz mówić nam co mamy robić . Możesz co najwyżejsz cmoknąc Autor: ~KEMOT [89.64.107.*]
    SĄDZĘ ŻE JESTEŚCIE NIELICZNĄ GRUPĄ W PAE ,KTÓRA JEST PRZECIWNIKIEM DEMONSTRACJI ,

ALE JEŻELI JESZCZE PO TYLU KRADZIEŻACH SOLORZA I ODPOWIEDZI KNF DO PAE -

ŻE CZŁONKOWIE PAE MOGĄ SOBIE SPRZEDAĆ AKCJE W ZAPROSZENIACH SOLORZA

- CO WEDŁUG MNIE ODZWIERCIEDLA ZGNILIZNĘ KORUPCYJNĄ KNF , PROKURATUR I INNYCH ORGANÓW PAŃSTWA.

I WY PO TYM, PO TAKIEJ ODPOWIEDZI , KTÓRA NIEJAKO LEGALIZUJE TEN BEZCZELNY RABUNEK ELEKTRIMU I MNIEJSZOŚCIOWYCH AKCJONARIUSZY ,

NADAL JESZCZE TWIERDZICIE ŻE DEMONSTRACJE NIE MAJĄ SENSU .

NO , CÓŻ........ PODOBNO POLAK RODZI SIĘ GŁUPI ALE JESZCZE GŁUPSZY UMIERA
  • Re: nie będziesz mówić nam co mamy robić . Możesz co najwyżejsz cmoknąc Autor: ~psycho [5.173.10.*]
    kemot maxiking ci juz napisal ze pae nikomu nic nie obiecalo.
    tymbardziej nie obiecalo ze bedzie robic majdany na twoje specjalne zyczenie.
    jak sobie chcesz to sobie idz i zrob majdan taki jaki ci pasuje i wez ze soba ta chetna wiekszosc czlonkow pae i protestujcie.
    watpie aby ktos w pae wnioskowal o wydalanie czlonkow za to ze wzieli udzial w twoim majdanie.
    tylko nie wmawiaj juz pae jak ma walczyc pae ma swoja tatyke walki a ty mozesz miec wlasna i ja zrealizowac
  • To nie było do KEMOTA tylko do Autor: ~Zygmunt_Solorz-Żak Autor: ~elektrim [145.237.4.*]
    ..
  • Re: nie będziesz mówić nam co mamy robić . Możesz co najwyżejsz cmoknąc Autor: ~KEMOT [89.64.107.*]
    DZIĘKI ELEKTRIM ,

DEMONSTRACJE SĄ POTRZEBNE A WRĘCZ NIEZBĘDNE PRZY TEJ POSTAWIE KNF WOBEC ZŁODZIEJSTW SOLORZA W ELEKTRIMIE .
  • Re: nie będziesz mówić nam co mamy robić . Możesz co najwyżejsz cmoknąc Autor: ~psycho [5.173.3.*]
    wszyscy tutaj znamy twoja propozycje walki.
    napisz tylko kiedy i gdzie mamy sie wstawic na twoj majdan?
    "PSYCHO " ZNAMY JUŻ TWÓJ "ENTUZJASTYCZNY " STOSUNEK DO MAJDANU I DEMONSTRACJI , WIĘC PRZESTAŃ RŻNĄĆ GŁUPA I NIE WYCIERAJ SOBIE GĘBY MAXIKINGIEM - CYTUJĘ :

Zobacz wątki dotyczące ElektrimZobacz profil Elektrim
    Autor: ~psycho [5.173.10.*] 2022-06-23 14:13
    Opublikowano przy kursie:  6,01 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%
    Re: nie będziesz mówić nam co mamy robić . Możesz co najwyżejsz cmoknąc
    kemot maxiking ci juz napisal ze pae nikomu nic nie obiecalo.
    tymbardziej nie obiecalo ze bedzie robic majdany na twoje specjalne zyczenie.
    jak sobie chcesz to sobie idz i zrob majdan taki jaki ci pasuje i wez ze soba ta chetna wiekszosc czlonkow pae i protestujcie.
    watpie aby ktos w pae wnioskowal o wydalanie czlonkow za to ze wzieli udzial w twoim majdanie.
    tylko nie wmawiaj juz pae jak ma walczyc pae ma swoja tatyke walki a ty mozesz miec wlasna i ja zrealizowac
    "PSYCHO " - OTO KOLEJNA PRÓBKA TWOICH WYPOCIN "ZACHĘCAJĄCYCH "LUDZI Z PAE DO WALKI Z SOLORZEM W DEMONSTRACJACH .

Zobacz wątki dotyczące ElektrimZobacz profil Elektrim
    Autor: ~psycho [5.173.4.*] 2022-06-23 09:24
    Opublikowano przy kursie:  6,01 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%
    Re: nie będziesz mówić nam co mamy robić . Możesz co najwyżejsz cmoknąc
    dokladnie rowniez uwazam ze kemot powinien przestac nam ciagle mowic co trzeba robic.
    jak sam chce to niech se idzie i protestuje a nam czlonkom pae niech da spokoj mozesz nas co najwyzej cmoknac w d

• Re: nie będziesz mówić nam co mamy robić . Możesz co najwyżejsz cmoknąc Autor: ~psycho [5.173.148.*]
    a tak wracajac do tematu to kiedy w koncu robisz ten majdan?
  • Re: nie będziesz mówić nam co mamy robić . Możesz co najwyżejsz cmoknąc Autor: ~psycho [5.173.15.*]
    czlowieku nie rozumiem po co te nerwy?
    ja pisze do ciebie kulturalnie.
    nie wycieram sobie o nikogo geby bo to oczywista oczywistosc ze pae nikomu nic nie obiecalo.
    pae nie obiecalo ci ze zrobi dla ciebie majdan, ani nigdzie nie ma tego zapisanego w statusie.
    pae nic ci nie jest winne, a swoje zaje...te pomysly zrealizuj sobie sam.
    jednak ty ich nie chcesz zrealizowac liczysz ze pae cie wyreczy.
    dlaczego sam na siebie nie wezmiesz tej odpowiedzialnosci?
    tylko liczysz ze pae odwali za ciebie brudna robote
  • Re: nie będziesz mówić nam co mamy robić . Możesz co najwyżejsz cmoknąc Autor: ~KEMOT [80.55.158.*]
    WYCIE NA FORUM " PSYCHO " ŚWIADCZY ŻE ZŁODZIEJ SOLORZ OBAWIA SIĘ DEMONSTRACJI .
  • Re: nie będziesz mówić nam co mamy robić . Możesz co najwyżejsz cmoknąc Autor: ~psychiatra [5.173.15.*]
    dyskusja z toba to jak dyskusja z 5 letnim dzieckiem.
    zamiast konkretnych odpowiedzi tylko obrazanie sie i obrzucanie dyskutanta inwektywami.
    zalecam wizyte u psychoanalityka. kilka sesji?
  • Re: mamy wza 2022 a PAE jeszcze w sądach o uchwały z 2018 Autor: ~kumpel_z_radomia [134.238.133.*]
    Dnia 2022-06-22 o godz. 17:09 ~Zygmunt_Solorz-Żak napisał(a):
    > Dnia 2022-06-19 o godz. 19:48 ~maxiking napisał(a):
    > > Rada PAE nigdy, nikomu nie obiecywała żadnych "300" !!!!
    > > Tak naprawdę niczego nie obiecywała, poza tym że będzie walczyć o jak najlepsza cenę !!!!.....majac pełną świadomość ze nawet 500 niektórych nie zadowoli...
    > > Rada PAE nawet nie obiecywała że nie zdechniesz z głodu !!!!!...może to brutalne, ale takich obietnic nie było
    > > Może wyslij te swoje żale do Solorza że 19,90 to dla ciebie za mało ???? ...może go wzruszysz ????
    >
    > Przepraszam, ale dlaczego ten Pan ma wysyłać swoje gorzkie żale do mnie? Ja również sobie nie przypominam jakoś abym jakiemuś tutaj akcjonariuszowi cokolwiek obiecał. Może to również brutalne ale taka jest prawda, ja nigdy nikomu tutaj niczego nie obiecywałem, a skoro nie obiecywałem to również nie wymagam aby ktoś mi tutaj płacił jakieś składki - ale to tak na marginesie.
    > > Nikomu również nie płaciłem za akcje 19,90zł sztuka, tak naprawdę od roku od nikogo nic tutaj nie kupiłem. Więc jak uważacie że 19.90 zł to dla Was również mało, to teraz może w swoich komentarzach przerzućcie się na opluwanie Pana Muszyńskiego z Lubonetu, że tym swoim zaproszeniem chciał Was "okraść". Ja, tak jak już pisałem, nie jestem póki co zainteresowany dokupowaniem akcji Elektrimu od nikogo.

zyga, to naprawdę ty ? robisz widzę grubsze biznesy, bo my tu z chłopakami dalej pod cmentarzem wciskamy znicze głupim babom, a te się pieklą, że knot nadpalony, hehe... bez ciebie to jednak nie to samo... odezwałbyś się do starych kumpli...
    aaa, kręci się tu znowu ten smutny co za tobą kiedyś łaził, szuka kontaktu, mówi że pies mu na ogródku jakieś papiery wykopał... ludzi niepokoi... coś mamy z tym zrobić ?
    pozdrowionka,
    leon z radomia
  • Re: nie będziesz mówić nam co mamy robić . Możesz co najwyżejsz cmoknąc Autor: ~piotrek [157.25.129.*]
    Dnia 2022-06-27 o godz. 14:56 ~psychiatra napisał(a):
    > dyskusja z toba to jak dyskusja z 5 letnim dzieckiem.
    > zamiast konkretnych odpowiedzi tylko obrazanie sie i obrzucanie dyskutanta inwektywami.
    > zalecam wizyte u psychoanalityka. kilka sesji?

I jak tam kolego? dowiedziałeś się wszystkiego od KEMOTA? wytłumaczył Ci dlaczego sam nie chce zorganizować majdanu?
[x]
ELEKTRIM -11,88% 6,01 2008-01-10 16:29:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.