• oj ! Autor: ~Prezes [79.185.6.*]
    zaniżanie przed odpałem ?
  • Re: oj ! Autor: ~Prezes [79.185.6.*]
    ustawilem sie po 0,25
    aczkolwiek nie wiem czy nie za wysoko
  • Re: oj ! Autor: ~Monika [5.173.157.*]
    Chyba dobrze się ustawiłeś
  • Re: oj ! Autor: ~Vino [89.38.99.*]
    Chłopczyk a udaje dziewczynke nie ładnie masz pożywkę co ?te 5000 to z 500plusa?
    wiecej w to bym nie zaryzykowal
    trend jest mega spadkowy
    gruby robi swoje nie ma perspektyw

wez po 1,2 to mi oddasz po 0,25
  • Re: oj ! Autor: ~Anonimowygość [93.159.53.*]
    Ustawiaj się gdzie chcesz. Ja czekam na datę premiery Interkosmos 2 na occulus-a. Do końca czerwca powinna być znana data premiery.
    kwestia czy z groszy wrócisz chocby na 2 zl

Dnia 2022-06-17 o godz. 09:56 ~Prezes napisał(a):
    > kwestia czy z groszy wrócisz chocby na 2 zl
    >

Gra wyszła w EA. Patrząc na Green Hell nie przykładałbym do tej premiery jakieś wielkiej uwagi. Moim zdaniem zbierają feedback od graczy na premierę pełnej wersji.

Z tego co się orientuję było zerwo reklamy w USA. Zakładam, że coś będzie na pełną wersję.

Jedna z recenzji:

Should you get it? If you like Nemesis then YES. This game is in early access at the time of it's writing. After 3 hours, I'm itching to play again. It has a lot of potential and I look forward to getting some scares out again.
    ale co zmieniaja recenzje do trendu i sytuacji ?
    marne to pocieszanie sie
    lepiej wejsc pozniej w trendzie rosnacym niz lapac noze i doplacac cfaniakom
    Trend na giełdzie jest jeden obecnie .W dół.

Gra według mnie ma potencjał jak poprawią to co jest opisane w negatywnych komentarzach na steam. Gra jest trudna, mapa jest za mała, trudno odszukać potrzebne przedmioty, nie jest jasne jak zapraszać konkretnych graczy do gry (znajomych), obcy są za agresywni, można zostać unieruchomionym w korytarzu bez możliwości ruchu.

Natomiast nawet z negatywnych komentarzy widać, że nie jest to totalna krytyka i że gra zaciekawiła ludzi i uważają oni że ma potencjał, jeżeli zostanie poprawiona.
    nie bral bym trendu na danej spolce na nc do calosci gieldy
    nc to inne prawa i inne obroty
    jak by chcieli to w 3 dni by to wynieśli na 3 zł i tam ludzi ubrali bo sie wtedy szarancza zleci nakręcona szybkimi zyskami
    ale tu jak widać nie czas na to
    na red devie przynajmniej grali pod Brzydkiego

Zła wiadomość przy złym sentymencie na rynku spowoduje duże spadki. To oczywiste. A czy wiadomość jest faktycznie zła i czy rynek nie przesadził z oceną, to inna sprawa. Teraz spółka zbiera feedback od graczy. Poprawi grę, jej grywalność i następnie wyda kasę na marketing i zrobi z przytupem premierę full release.

Dla mnie oczekiwanie że wersja EA będzie miała mega sprzedaż jest mało poważne.

Trzeba więc brać szeroki rynek pod uwagę niezależnie od obrotów na NC itd.
    Na duży plus jest to że gra nie ma mega bagów w grze. W krytycznych wpisach nie ma prawie wcale o nich mowy.
    EA jest grywalny, a pamiętamy wszyscy premierę CP2077.
[x]
OVIDWORKS -1,72% 0,69 2025-09-22 11:23:34
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.