A co ma się stać? Albo będzie kontynuacja 2 letnich spadków, albo szalony iwan na 1.10 i kita do góry... Zbierać i nie dać się wyczyścić.. Będzie gorąco ...
Dnia 2022-06-16 o godz. 20:00 ~Millutki napisał(a): > A co ma się stać? Albo będzie kontynuacja 2 letnich spadków, albo szalony iwan na 1.10 i kita do góry... Zbierać i nie dać się wyczyścić.. Będzie gorąco ...
a jak sobie wyobrażasz transakcje pod posadzką akcjonariusza i to prezesa przy takim stanie posiadania, z tego co kojarzę musi raportować wszystkie ruchy z akcjami..... niezależnie od ilości, jak by nie maił dostępu do informacji niejawnych to każda transakcja powyżej 2% a jak jest prezeim to każda transakcja..... Wał teraz zonka może pchnąć społce w ramach skupu akcji pod umorzenie. Wyciągnie kasę ze spółki na prywatne konto akcje zostaną umorzone czyli ....... wał - MASAKRA ....
W skup to juz przestałem wierzyć że dojdzie do skutku. Zobaczymy co.tym razem kombinują. Żeby tyle akcji opchnać to muszą podnieść kurs chyba że za grosze będą sprzedawać.
Jesli już to milion. Czyli co to zmieni że skupia swoje akcje. Czyli jak skupu nie było tak nie bedzie. Kombinują i tyle zobaczymy do czego to doprowadzi.
uchwałą 20 cytat "Łączna liczba nabytych Akcji Własnych nie przekroczy 800.000 (słownie: osiemset tysięcy) akcji zwykłych na okaziciela Spółki" o jakim milonie mówisz ??? prezio kombinuje od jakiegoś czasu i traci na wiarygodności .... a ostatnio to już maraton dogadał się ze spekulantami z ragnara w sprawie akcji sonki którzy rozegrali jego akcji w rynek, teraz to ...... gość jedzie na maska..... albo potrzebuje na szybko kasy albo będzie się zwijał z tego interesu , mam nadziej że nie zrobi podobnego numeru jak prezio reddeva i spuści qubika do sedesu ....
źle napisałem "PLN" chodzi mi o akcje. Racja PLN jest milion do wydania. Ale machną ustawione transakcje i już. Zakup ma iść przez firmę inwestycyjną ..... rangar ... ????
no to teraz ja się doczepie na sonce nie było przed podbitkami (dwiem) 3,8 ... miałem te akcje i poniżej 4,2 nie pamiętam żeby można było kupić nawet poziom 4,2 (zwałka po akcji putin) był lipny i pozwalał na zakupy w ilościach znikomych .... maiłem "kilka" sztuk ale zbierałem z dwa tygodnie i miałem średnią 4,6. Sonka że się pozbyła pleci kolana to ma w sumie szczęście i jest tam szansa na normalny wzrost. Dobra obserwujemy, ja wywalam qubika przy pierwszej akcji.
Geniusz.... nie sypie bo musieli najpierw zatwierdzić skup. Pieszykoleś już sypnął (żonie) a teraz żona sypnie Sonce :) a pieczyciastka urosną na kocie :) nie wypisuj bzdur ...