• Po niecałych 24h Autor: ~AtticusFinch [31.61.184.*]
    Wg szacunków z kilku stron sprzedaż ok 2500-3500 czyli zarobek 140-190 tys zł
  • Re: Po niecałych 24h Autor: ~Miś [188.146.36.*]
    Nie zarobek. Tylko przychód. A koszty gry dużo dużo wyższe.
  • Re: Po niecałych 24h Autor: ~wariner [89.64.119.*]
    Do tego to jest kasa ktora idzie do wydawcy, nie wiadomo, ile z tego dla Ovidow, na razie nie ma sie na co napalac
  • Re: Po niecałych 24h Autor: ~Frank [188.146.34.*]
    https://steamspy.com/ 19 miejsce wśród popularne. Wariner myślisz że będzie spadac?
  • Re: Po niecałych 24h Autor: ~zombial [5.184.97.*]
    Chyba dzisiaj jeszcze spadnie na 3-cia setkę… masakryczne są te spółki z newconnect.. jest jeden plus tego syfu. Jak już sporo z nich spadnie do kapitalizacji poniżej 3 mln może wtedy wydadzą coś sensownego na czym zarobią kilka mln.. wtedy będzie można zarobić nawet kilka tys % na takiej spółce.. trzeba czekać o obserwować i nie ładować kasy w takie syfy jak ovid
  • Re: Po niecałych 24h Autor: ~Chcetaniokupic [185.152.122.*]
    Hehe, dobre naganianie, takie… prymitywne
  • Re: Po niecałych 24h Autor: ~Antynagan [95.160.51.*]
    Spółka o kapitalizacji 18 mln złotych, która jedzie na stratach i pożyczkach, wydała swoją flagową grę w którą w drugi dzień od premiery gra 127 osób.

• Re: Po niecałych 24h Autor: ~AtticusFinch [79.191.245.*]
    Flagowa gra to interkosmos który robiony jest we współpracy z facebookiem i który jest gotowy i najpewniej w sierpniu będzie premiera.
    "We współpracy z facebookiem" nie wiem czy sam jesteś na tyle naiwny że wierzysz w takie hasełka czy próbujesz nieudolnie budować narracje że Facebook (Meta) ma jakiekolwiek powiązania z produkcją gry.

Współpraca polega na: "Prace nad „Interkosmos 2000” wspierane są przez właściciela platformy VR Oculus, który zobowiązał się do umieszczenia gry na swojej platformie sprzedażowej".
    Równie dobrze mógłbyś napisać że "Metamorphosis" powstawało przy współpracy ze Valve, bo jest na platformie sprzedażowej Steam.

Bez znaczenia, interkosmos to flagowy projekt dlaczego nie odniesiesz się do tego?
    Nie jestem insiderem, mogę się opierać tylko na raportach i infomacjach udostępnianych w mediach.
    Nemesis było produktem flagowym ponieważ jest oparte na na znanym i szanowanym w świecie gier planszowym IP mającym rzesze oddanych fanów. Na realizacje gry otrzymali grant w programie GameINN.

Kontunuacja Interkosmosu ma dosłownie ZERO marketingu. Nikt nie wie o istnieniu tej gry. Skoro to ich flagowy produkt, to czemu po wpisaniu go w google i YT nic nie znajduje? (Jeśli znajdziesz jakieś świeże materiały marketingowe, to będę wdzięczny za link).
    Może zależy to od umowy z oculusem, myślałeś o tym w takich kategoriach?
    Można zadzwonić do firmy i zapytać
  • Re: Po niecałych 24h Autor: ~Chic [45.89.173.*]
    Rozmowa z naganiaczem chłopie daruj sobie .jemu płacą za to .to samo IP naganilo na spadki na Ddi z jazdy 1-3 on tak musi pisać widzieliście film hejter?on jest z takiego miejsca pisze pod różnymi nickami z różnych IP.oddac teraz akcję po latach czekania to trzeba być niespełna rozumu :)gra Nemesis jest sukcesem młody zespół dowiozl multiplayera który jest dobra gra ale tu interkosmos2 może pozamiatac vide przykład green hilla i potężnych wzrostów incuvo które wg mnie są w fazie początkowej nie dajcie się wyleszczyc cwaniakom!
    Ja tylko piszę co uważam o mocno przewartościowanych spółkach naszego gamedevu oraz o pustych obietnicach prezesów.

A jeśli uważasz że "gra Nemesis jest sukcesem" to pozostaje mi tylko współczuć. O sukcesie to można mówić na DRAGO entertainment, gdzie peak graczy w GSS to 12 tyś graczy, a nie tak jak tutaj 270.
  • Re: Po niecałych 24h Autor: ~Chic [45.89.173.*]
    A po co ty smietku tu piszesz,,??tak za darmo?typowy polak on jest biedak i niech inni będą też :) każdy zna szwagra co się zna na wszystkim antynagan expert w gamingu co to zębów z przodu nie ma i jak się wpisze w google jego IP to znajdziemy pytanie spod tego IP o rady związane z depresją ...ech wstydzilbys się smietku
  • Re: Po niecałych 24h Autor: ~Krystia [37.19.205.*]
    Dobrze że piszesz że swojego IP , rozumiem że jeśli jutro pojutrze nie kupię akcji bo przecież piszesz że będzie tu zjazd mocny a spółka jednak zacznie rosnąć to zwrócisz mi utracone korzyści?pytam poważnie bo chce kupić akcje ovid i czytam forum kalkuluje i widzę zawodnika który pisze że będzie niżej poproszę cię żebyś odniósł się do tego pytania oddasz mi różnice jeśli spółka urośnie beze mnie?
    Skoro chcesz kupić to na pewno zrobiłeś analize i oceniłeś czy obecna kapitalizacja 18 mln to dużo lub mało na tle rynku.
  • Re: Po niecałych 24h Autor: ~Krystia [190.2.130.*]
    Słuchaj musisz brać odpowiedzialność za swoje słowa !nie kupię bo piszesz że spadnie .będę obserwował.czy oddasz mi pieniądze jeśli kurs urośnie?różnice
  • Re: Po niecałych 24h Autor: ~Miś [188.146.36.*]
    Nemesis wyszedł w trybie EA. To nie jest pełna wersja gry. Green hell też sobie słabo radził na początku w tym trybie.
    Oculus to świeży projekt stosunkowo niska konkurencja ponad 60 tytułów zarobilo ponad 1 mln $ takiej gry tam jeszcze nie ma reszte sobie dośpiewaj. Projekt Nemesis jest zakończony zapewne niebawem skupią się w 100% na Interkosmosie obie gry będą generować dochód tak więc raporty będą na plus co powinno pozytywnie wpłynąć na kurs.
    Sprawdziłem ile jest gier na oculusa, 200 pozycji z czego 60 zarobilo powyżej 1 mln $
[x]
OVIDWORKS 1,92% 0,53 2026-05-15 15:52:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.