i kolejny Dyzio Marzyciel ,.... następnym wzorem do naśladowania teraz jest SKOTAN ,.. .. Już tu były próby porównywania 'holdu' snw do MERCATORA, LUBAWY , a nawet do BITCOINTA, a wystarczy zerknąć na obecny kurs snw ,....i tych wynalazków j.w.
A widzisz przy jakim obrocie? Wystarczy jeden większy pakiet i witamy 2 z przodu... 100 akcji wyciągnęło kurs o 10gr do góry....myśl trochę człowieku...
Dnia 2022-06-17 o godz. 09:42 ~ktoś napisał(a): > A widzisz przy jakim obrocie? Wystarczy jeden większy pakiet i witamy 2 z przodu... 100 akcji wyciągnęło kurs o 10gr do góry....myśl trochę człowieku...
'człowieku' - ja to tu pomyślałem przez dłuższą chwilę jak było 5,xx i pozbyłem się tego badziewka ,.... Tu nie ma nad czym DUMAĆ , tak jak nie raz tu pisałem powrót do BAZY tj. 40gr i mało istotne jest (będzie) jak to zrobią ,....
Dnia 2022-06-17 o godz. 12:06 ~Lego napisał(a): > Masz rację usiądź sobie w kąciku i przestań myśleć niektórych myślenie boli
TAK, tak , masz racje ,... !!!! MYŚLENIE na HOLDZIE snw ma wielką przyszłość ,.... co niektórzy myślą tu intensywnie od 5,xx a jeszcze inni już od 16 lat i jak do tej pory , to "wymyślili" COVID, dostawy do ARMII, małpią ospę itp , a ostatnim "pomysłem" na MILIONY są TARGII materiałów powlekanych ,....
Dnia 2022-06-17 o godz. 12:23 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2022-06-17 o godz. 12:06 ~Lego napisał(a): > > Masz rację usiądź sobie w kąciku i przestań myśleć niektórych myślenie boli > > TAK, tak , masz racje ,... !!!! > MYŚLENIE na HOLDZIE snw ma wielką przyszłość ,.... co niektórzy myślą tu intensywnie od 5,xx a jeszcze inni już od 16 lat i jak do tej pory , to "wymyślili" COVID, dostawy do ARMII, małpią ospę itp , a ostatnim "pomysłem" na MILIONY są TARGII materiałów powlekanych ,.... >
Scett... Już niedługo uwolnisz się od tego strasznego Sanwila... Wogóle od wszystkiego się uwolnisz. Wszak ludzie będą szczęśliwi nie posiadając niczego (sprawdź sobie, kto to powiedział).