Trailery nie budzą żadnego zainteresowania a nie są złe, więc pompki nie będzie. Pompka będzie po premierze, jeżeli gra będzie się cieszyła popularnością.
Dnia 2022-06-16 o godz. 13:54 ~Breton napisał(a): > Trailery nie budzą żadnego zainteresowania a nie są złe, więc pompki nie będzie. Pompka będzie po premierze, jeżeli gra będzie się cieszyła popularnością.
Chyba w to nie wierzysz.... Zawsze jest zjazd kursu po premierze. Jeżeli do czasu premiery kurs nie wzrośnie obstawiam tutaj zjazd na 1zł i niżej... a raczej gra nie cieszy się dużym zainteresowaniem więc obstawiam zjazd. Także misiaczki zapnijcie pasy bo zapowiadają się mocne turbulencje.
"Nie wiem po co ktoś na GPW i NC siedzie skoro na Krypto idzie znacznie większy i lepszy hajs zgarnąć, zwłaszcza że mamy hosse i ryzyko jest minimalne idąc w longa." Napisal pan makabra 8 maja 2021 o 11:37.
Jak tam twoje piesełokoiny? Duzo zarobiles?
Dnia 2022-06-16 o godz. 23:02 ~Gracz321 napisał(a): > "Nie wiem po co ktoś na GPW i NC siedzie skoro na Krypto idzie znacznie większy i lepszy hajs zgarnąć, zwłaszcza że mamy hosse i ryzyko jest minimalne idąc w longa." Napisal pan makabra 8 maja 2021 o 11:37. > > Jak tam twoje piesełokoiny? Duzo zarobiles?
A co napisałem gdzieś nieprawdę? Na krypto masz większe zwroty z inwestycji, na DeFi możesz szybko skonwertować coiny do stable coinów w przypadku bessy, nie inwestując żadnych dodatkowych pieniędzy można stakować obecny wallet i zarabiać po kilkanaście/kilkadziesiat/kilkaset % rocznie i mieć pasywny przychód. Masz dużo więcej opcji, aby pomnażać kapitał.
Czlowieku, od twojego wpisu, jak tak patrze, to prawie wszystkie kryptośmieci po średnio 80-90% pospadały. Te stablecoiny z tego co slysze niektore zaczynaja juz miec problemy z dzialalnoscia, okazuje sie ze nie bylo pelnego pokrycia. Nie zdziwie sie jak ten caly twoj system sie zawali i okaze sie ze to po prostu jakas forma piramidy finansowej. Czas pokaze.