Widzę że Cię boli to wszystko tak się przechwalacie ilościami akcji napiszcie ileż tego macie nie potrzebuje dowodów a co do ceny chyba Ci uciekły ceny jeszcze na początku tamtego roku okolice 1zł chyba że Jesteś tak stary że masz luki w pamięci i widzisz tylko 0.10 długo nic i 3.5 w górę (brawo Ty)
Nie wiem jakie ilości kto ma bo mnie to nie interesuje. Ale mogę ci powiedzieć że kolega @5PLNy jest obecny na spółce poniżej 1zl (wraz ze wzrostem kursu akcji zmieniał nick z 1PLNy->2PLNy...aż do 5PLNy).
Gutek poczytaj swoje wypowiedzi z ostatniego roku i te twoje stekania ze kurs nie rosnie a nie najezdzasz tu na innych, sam wywolales g burze bo nagle kurs sie obsunal. zgaduje ze pewnie wisisz na haku -30% lub -40% i tu jest problem. nie tak dawno razem z Nowy i paru innymi ostro tu kozaczyliscie.
Zauwazylem taka prawidlowosc ze nawiecej gornolotnych mysli maja do powiedzenia ci co maja znikoma ilosc akcji czyli 2000 czy 3000 sztuk w porywach do 5-7 tys i co zawisli na haku. To sie zdaje tu tez potwierdzac. Jak chcesz ich wyjasnic i zapytasz aby wystawili na S aby byc wiarygodnym to nabieraja wody w usta. Wtedy zapada cisza. Na walne tez sie nie wybiora bo prezes sobie pomysli, czlowieku przyjechales tu autobusem PKS z Radomia bo pociagow nie bylo na lotnisko :) , przedstawiles mi kwit na 3000 sztuk i ty tu chcialbys troche porzadzic. Z 3000 szt to rzadz na lokalnym skupie wegla zeby ci na opal wystarczylo na sezon zimowy. To taka anegdota do tego kolo co tak o tych Walnych nadaje. Skoro taki hardy to zobaczymy czy sie pojawi na WZA 29 czerwca bo jeszcze ma czas zebrac troche akcji i sie ujawnic. Obstawiam juz dzis ze sie nie pojawi bo jest takie przyslowie: "krowa ktora duzo..........."