Podliczyłem wiszące zlecenia do 1,0 pln aby zrobić dali kurs należało by wystawić zlecenia na K o równowartości 80k to są normalne jaja.. z tych zleceń 90% to wolumeny 200 akcji... sorry znan sporo osób dla których 80k to miesięczny dochód nawet nie mówię o przychodzie a tu mówimy o zmianie kursu spółki giełdowej o 100% może ktoś rozumie i wytlumaczy mi po chłopsku O CO CHODZI W TEJ GRZE
Mało tego wykładając 200k robi się 3pln a jakby ktoś dorzucił trochę ponad 900k co też na giełdę nie jest kosmiczną kwotą mamy w ciągu 2min FINV w cenie 10pln
Kasy na rynku jest pod dostatkiem, ale gdzie indziej jest grane, zarząd, prezes i ich zainteresowanie spółką, kursem spółki jest żenujące, teraz to już wogule będzie brak jakichkolwiek informacji ze spółki, pogubili się całkowicie. Prowadzenie przez nich biznesu poniżej krytyki...ale to fakt, konkretne info, infa i jesteśmy na 10zł, trzymam, zejdzie niżej dokupię ale nerwa mam na nich...
Czekamy na SPAC nie było innej drogi nie podomykane umowy, opowieści z mchu i paproci a spółka dreptała w miejscu.. teraz czekamy do listopada będąc dobrej myśli