Mylisz się. Oj jak bardzo się mylisz. Nawet nie zdajesz sobie sprawy w jak wielkim błędzie jesteś.
Wzmożona aktywność jak to nazwałeś 'troli i peroniarzy' czyli po prostu osób które piszą prawdę w przeciwieństwie do takich troli naganiaczy jak ty, jest taka że próbujecie bezczelnie naganiać na pustą wydmuszkę, którą nadmuchaliście jak balon, który zaraz pęknie z hukiem, tak jak pękł przy poprzedniej podobnej premierze w maju 2020 roku.
Tyle tylko że tym razem sentyment do sektora jest dużo gorszy i finalnie lecicie właśnie już na 70 groszy z kursem, co i tak będzie dwukrotnym przewartościowaniem wg oficjalnej wyceny spółki, która od lat generuje tylko straty, ma ujemny zysk na akcję i kompletnie nie radzi sobie operacyjnie i ma pusto w kasie.
Jak to mówili w pewnej grze: 'uwaga stalkerzy, nadchodzi emisja!'
Prawda jest taka ze trzeba byc de...zeby siedziec na spolce ktora sie ma i oczerniac albo siedziec na forach i udzielac sie o akcjach ktorych sie nie ma. To tylko wrozy jakie zainteresowanie spolka ma....ja tez siedzialem i oczernialem kiedys aby wiecej kupic akcji...przepraszam cie za prawde a jesli jestes tutaj od tak to musisz byc pusty hahahah
Ależ ja nie oczerniam. :) Jak sam stwierdziłeś oczernia się (wymyśla nieprawdę) aby kupić taniej. Ja nie chcę kupić spółki, która potrafi generować od lat tylko straty, ratować się emisjami i wypuszczać marne premiery. Wolę kupować akcje wartościowych spółek, które obecnie mają zaniżoną wycenę ale w dłuższej perspektywie szanse na wzrosty. Przecież ecc to jest praktycznie drugi simfabric (tak przynajmniej o niej piszą na innych forach) i prędzej z giełdy zniknie i ogłosi komunikat w stylu tego który wystosował niedawno moonlit. Kolego, za duże ryzyko, za małe szansy na sukces. Nie chcesz mnie słuchać bo twierdzisz że oczerniam, to sobie poczytać raporty i wskaźniki finansowe i techniczne. Oraz wiadomości i komunikaty firmy z ostatnich kilku lat. Tak wszystko jest podane na tacy. Poczytaj sobie to może zrozumiesz co was tu niebawem czeka. Im więcej osób to zawczasu zrozumie tym więcej osób uratuje swój kapitał.
Hahaha...lepiej pomysl o swoim kapitale a nie martwisz sie innych dobry dziadku...kazdy robi jak uwaza, wiec gdzie twoj rozum...ciekawe jak pojdzie premiera bardzo dobrze co wtedy napiszesz?!