Banki i zniszczą przy takim zadłużeniu jakie ma Pozbud oraz jak się zadłuży w 2023 i 2024 roku! nie zarobi nic Na dywidendę bo wsio pudzie na odsetki bankowe od długi jaki pozbud ma i zaciągnie
Ce ale wiesz że znowu kłamiesz... ?
W raporcie za I kw. Compremum podalo o ile wzrosną zaplacone przez nich odsetki w calym 2022 roku. Chwalileś sie że czytales raport roczny !! Wiec nie klam tu ludzi... poza tym chyba juz Ci sie tu wykruszyli Twoi "imbecyle gieldowi" ktorzy ostatnio sprzedawali Ci akcje na ten twój numer ze stratami w pierwszym kwartale i konieczną emisją ratunkową bez prawa poboru, przykro mi Ce juz mie dasz rady ukraść ludziom akcji haja
Dnia 2022-06-14 o godz. 11:41 ~Zakar napisał(a): > Ce ale wiesz że znowu kłamiesz... ? > > W raporcie za I kw. Compremum podalo o ile wzrosną zaplacone przez nich odsetki w calym 2022 roku. Chwalileś sie że czytales raport roczny !! Wiec nie klam tu ludzi... poza tym chyba juz Ci sie tu wykruszyli Twoi "imbecyle gieldowi" ktorzy ostatnio sprzedawali Ci akcje na ten twój numer ze stratami w pierwszym kwartale i konieczną emisją ratunkową bez prawa poboru, przykro mi Ce juz mie dasz rady ukraść ludziom akcji haja
zgadza się synek coraz mni imbecyli co chcą kupić za 2 złote zaro bedzie 1 zeta. ty nawet po 5 zł nieznalazłeś nijednego
Ce wiemy że chcesz zrobic jeszcze jedno kółko i jak Ci idzie szukanie frajerów upss przepraszam Twoich i"imbecyli gieldowych" ktorzy sprzedadzą Ci akcje tak jak ostatnio ?
Dnia 2022-06-14 o godz. 11:41 ~Zakar napisał(a): > Ce ale wiesz że znowu kłamiesz... ? > > W raporcie za I kw. Compremum podalo o ile wzrosną zaplacone przez nich odsetki w calym 2022 roku. Chwalileś sie że czytales raport roczny !! Wiec nie klam tu ludzi... poza tym chyba juz Ci sie tu wykruszyli Twoi "imbecyle gieldowi" ktorzy ostatnio sprzedawali Ci akcje na ten twój numer ze stratami w pierwszym kwartale i konieczną emisją ratunkową bez prawa poboru, przykro mi Ce juz mie dasz rady ukraść ludziom akcji haja
ooooooooooo to coś nowego. twierdzisz że zarząd pozbudu wie jakie będą stopy procentowe w 2 ,3 im i 4 ty kwartale 2022roku. ciekawe rzeczy piszesz. może napisż skąd mają taką wiedze czy mam donieśc do prokuratury o przestepstwie bo z tego co wim nawet Gal;apoiński tego nie wie chybą ze jest sznatażowany przez ludzi z pozbuda i oni mu mówią ile ma wynieść stopa procentowa w NBP
Zapewniam Cię oszuście i kłamco, że dział Prawny Compremum interesuje się już Twoimi wpisami szkalującymi dobre imię spółki oraz wprowadzającymi w błąd potencjalnych i obecnych Inwestorów. Moja kancelaria prawna również. Każdy Twój nowy wpis jest skrupulatnie dokumentowany jako materiał dowodowy w postępowaniu.
Panie Mecenasie obiecuje że b eda tak jak i wy naganiał tylko na wzrosty tylko dajcie na kromke chleba bo zdechnę z głodu a zima idzie i putin dom mim zburzy pewnie i pozbud zaorze równo z nimio. a ugor pod kartofle przeznacy
bez kozery pozbud idzie na stówkę to co dosztanę coś za naganianie na stówkę che?
Zapewniam Cię, że po otrzymaniu pozwu nie będzie Ci do śmiechu. A ponieważ na Pozbudzie zarobiłem wystarczająco wiele, więc moja kancelaria prawna za 20 tys zł wytrzepie z Ciebie ostatni grosz, jaki wykręciłeś na oszustwach opartych na kłamstwach. Istnieją granice wypisywania głupot w przestrzeni publicznej po przekroczeniu granicy kłamstwa na temat danej spółki.
o przeocyłek. zarobiłeś dużo na Pozbudzie-cyli jednego naganioca mam co na 10zl nagonioł i tero ma na sądy ryżego co wedle doktryny nojmana jak bedzies z nomi to sądy nic ci niezrobio. hej
1. Ryzyko eskalacji wojny Konflikt w Ukrainie wciąż trwa, a jego negatywne skutki są odczuwalne. Inflacja materiałów i energii w dużej mierze jest spowodowana dalej trwającymi działaniami militarnymi i sankcjami nałożonymi na Rosję i Białoruś. Perspektywa eskalacji konfliktu byłaby szkodliwa nie tylko ze względu na wzrost kosztów surowców, ale również z uwagi na głębszą deterio 2.Brak środków z KPO Pomimo pozytywnego rozpatrzenia przez Unię Europejską wniosku o przyznanie Polsce środków z KPO wypłata środków wciąż jest warunkowa. Polska, aby otrzymać środki musi wprowadzić zmiany jakich KE oczekuje.
3.Dalszy wzrost cen surowców i podwykonawstwa
Koszty materiałów i energii w 1Q były r/r o 27% wyższe. Koszty wynagrodzeń w tym samym okresie wzrosły o 37%. W sumie koszty wytworzenia sprzedanych produktów zwiększyły się o 21,2%. Liczby te dobitnie pokazują wpływ inflacji na koszty Compremum. Spółka stara się adresować inflacyjne wyzwania renegocjując kontrakty i proponuje aneksy do umowy. Pomimo znacznie q/q lepszej marży wciąż istnieje możliwość dalszego wzrostu kosztów, który ponownie negatywnie przekładałby się na rentowność realizowanej działalności.
4. Ryzyko dalszego wzrostu płac
Prawie we wszystkich przedsiębiorstwach przemysłowych największy wzrost kosztów odnotowano w kosztach surowców i energii. Jednak inflacja nie omija płac, koszty wynagrodzeń silnie rosną w całej gospodarce, a prognozy utrzymania się bieżącej inflacyjnej sytuacji nakładają presję na dalszy wzrost.
5 ŁOD SIEBIE DODOM NA OBRONĘ ,ŻE BANK NIEUWZGLĘDNIŁ WZROSTU STÓP PROCNTOWYCH co spowoduje lawinę kosztową gdy wezmioe kredycik na tak wysoki procencikkkkkkkkk
oczekuje wyroku spraWIEDLIWEGO WEDLE Faktów nie mitów tvnowsklich. precz z nojmanem
Widzę, że rurka zmiękła, bo zamiast kłamstw przytaczasz fakty z raportu/rekomendacji które wyceniają spółkę na powyżej 4,0 a nie jak piszesz w swoich kłamliwych postach na złotówkę. Poza tym tamte dokumenty nie uwzględniały kontraktu greckiego o wartości prawie 50 % obecnej kapitalizacji. To nie zmienia faktu, że zostaniesz pociągnięty do odpowiedzialności, a Twój przypadek będzie surową przestrogą dla innych oszustów.