• chwalimy się Autor: marusw [176.221.120.*]
    chwalcie się ile macie tu utopione kasiorki lub ile macie akcji :)
  • Re: chwalimy się Autor: ~Mustafi [46.134.114.*]
    My? Lepiej zapytaj prezesowej PKO oraz PZU ile mają tu wysadzonej kasy ile mają akcji już nie wspomnę o utajnionych słupach które zaraz po dodruku wsysnely około 400 mln akcji i siedzą cicho. Do tego nie wspomnę że jest jeszcze do sprzedania hotelik Hilton oraz pakiet akcji Rafako i toczące się do dzisiaj sprawy w sądzie za odszkodowania . Tak więc czekam na głosowanie i jego wynik. Pozdrawiam.
  • Re: chwalimy się Autor: ~Abc [5.173.240.*]
    No i słupy wcisnęły. Na 400 mln akcji wystarczy ok. 100-200 spokojnych, krosnow, mustafiow i innych spekulantów. A PZU dawno już to sobie odpisalo
  • Re: chwalimy się Autor: krosno2020 [31.0.25.*]
    Co boli Cię kasa innych ? Pracuj solennie, to też będziesz miał !!! Jedni kupują "butlę piwska", inni Bankruta PBG, a jeżeli to będzie "ZŁOTY STRZAŁ " ???????????
  • Re: chwalimy się Autor: ~Mustafa [46.134.114.*]
    To wtedy będą pisać TO NIESPRAWIEDLIWE ZGLOSIC TO DO KNF hehe oszukali nas hihi... Powiem wam maklery tak. JAK MAM TO ODDAC ZA DWA GROSZE TO WOLE STRACIC WSZYSTKO. bo jak się okaże że to ruszy to chyba bym umarł ... Tak więc nie liczcie jutro na moje śmieciowe akcyjki buhahaha
  • Re: chwalimy się Autor: ~Podglądacz [188.146.57.*]
    Dokładnie amen:)
    Jak to ruszy to trauama po sprzedaży do końca życia.
    Jak nie to trochę się straci :)
  • Re: chwalimy się Autor: ~Ananasek [37.30.16.*]
    Ja mam 500 k. Jutro wystawiam żeby minimalizować straty. Kiszenie jest bez sensu bo tylko większe straty. Jednak widzę z was ostre biznesmeny
  • Re: chwalimy się Autor: krosno2020 [31.0.25.*]
    Dnia 2022-06-14 o godz. 14:13 ~Ananasek napisał(a):
    > Ja mam 500 k. Jutro wystawiam żeby minimalizować straty. Kiszenie jest bez sensu bo tylko większe straty. Jednak widzę z was ostre biznesmeny

Współczuję Ci, ile zainwestowałeś 10-20 tysi i się martwisz ? Co to za ewentualna strata, to "jest pryszcz" ! Dobrze Ci ktoś na wątku napisał, że jak będą "czary-mary" i zrobi się ZŁOTY STRZAŁ to końca życia będziesz sobie pluł w brodę. 7 lat wytrzymałem, wytrzymam jeszcze rok, dwa.
  • Re: chwalimy się Autor: ~Abc [5.173.240.*]
    To się zalamiesz bo co z pitem??? Ludzie ja tylko napisałem że to nie problem wcisnąć 400 mln akcji. Chwalicie się że macie w melonach. W waszych umysłach tylko wy spadliście na ten pomysł. A 200 ludków po 2 mln to nieduzo przecie. Btw mam jakieś ochłapy.
[x]
PBG 5,88% 0,02 2024-09-25 12:19:52
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.