• Do wyników za 2 kw poniżej 2 Autor: ~ler [5.173.20.*]
    Niestety wszystko zmierza w tym kierunku. Szkoda bo spółka miała szansę i papiery na naprawdę fajny kurs na poziomach 8-12 PLN. Na szczęście pogoniłem na górce ale nie takiej jak chciałem. A teraz nie wiem czy będzie sens nawet kupować to poniżej 2 bo jak się nie zmieni tu mental to te akcje będą bardzo długo na tym poziomie a ja nie lubię mrozić hajsu.
  • Re: Do wyników za 2 kw poniżej 2 Autor: ~ler [5.173.20.*]
    Ba wyniki za 2 kw czyli półrocze dopiero we wrześniu także spółka do września może iść na półkę z kurzem
  • Re: Do wyników za 2 kw poniżej 2 Autor: ~sped [91.212.223.*]
    Ajaj ale słabe naganianie. Zawsze takim jak ty udaje się sprzedać na górce a potem piejecie z zachwytu. szkoda tylko że jak wstaje nowy dzień wszystko okazuje się fikcją. Teraz pewnie chętnie być wszedł za te 2 zł dlatego naganiasz że akcje nawet tyle nie są pewnie warte. Popatrz jaka była by kapitalizacja spółki przy 2 zł. I ile warte są poszczególne marki tj Kret, Bobini, Apart itd. Wg mnie sam kret jest warty około 100mln.
    Powtarzam Pani M. Mielimonka kupiła w zeszłym roku akcje w cenie ok 4.5-5.2 ok 100tyś to raczej jak na firmę o tej kapitalizacji to sporo. Po co to zrobiła skoro dzis mogła by kupić po 2.6.
    Pytanie tylko ile by ich kupiła w przedziale do 4zł w arkuszu jest raptem kilkanascie tys akcji.
  • Re: Do wyników za 2 kw poniżej 2 Autor: ~hehe [91.145.132.*]
    Najprościej pisać, że syf w jakimś głupim naganianiu. Mielimionki kupowały powyżej 4 złotych teraz i kiedyś. Średni kurs All Time to jest 3,5736 zł, same maszyny i kontakty handlowe są więcej warte niż te śmieszne obecne 2,65zł.
  • Re: Do wyników za 2 kw poniżej 2 Autor: ~Pikador [89.76.20.*]
    No to musicie jeszcze znaleźć spekulantów giełdowych, którzy uwierzą w te opowieści. Poza tym każdy właściciel akcji dostaje dywidendę, także opowieści o zakupach akcji GLC przez p. v-ce prezes traktuję jak bajki o złym wilku i czerwonym kapturku.
  • Re: Do wyników za 2 kw poniżej 2 Autor: ~ler [5.173.139.*]
    Ty wiesz ja wiem,a oni będą dalej pocić się z zachwytu jak to za 5,20 jest tanio
  • Re: ler, Autor: ~lerek [5.173.248.*]
    pozdrowiłeś syna logistyka?
  • Re: ler, Autor: ~ler [5.173.139.*]
    Tak i zastanawiamy się teraz który z nas Ci powie, że jesteś adoptowany.
[x]
DMGROUP -1,56% 3,15 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.