Myślę że nie warto. Na takich spotkaniach generalnie wszystko idzie wg planu. Zobaczysz ile osób będzie i jakimi pakietami dysponują drobnica nie ma nic do powiedzenia cbhba że zgłosi sprzeciw imienny. Często jest tak że jedna osoba ma upoważnienia do głosowania w imieniu wielu innych tak więc nie ma co liczyć na jakąś dyskusje sytategiczna itd. Ta spółka ma wszelkie warunki aby zarobić dużo kasy być może trzeba czasu. Ja myślę że po wza coś się zmieni na lepsze. Dodatkowo po rejestracji akcji co chyba niedługo. Nadal uważam że Gruby ma dużo kasy mało akcji i podejmą próby zrzucenia kursu na poziom atrakcyjny dla nich jeśli chodzi o zakupy Będzie dobrze za jakiś czas
Gruby zapewne szykuje się do zakupów próbują zrzucić kurs do docelowego kursu wymiany i zakupów. Mechanizm potencjalnie jest prosty zrzucenie jak najniżej potem wzrosty i sesja z obrotami 20 mln akcjj góra dół góra dół wzrost nawet o 100 procent generalnie jak będą chcieli odbiorą akcję. Ale trzeba zrzucić jak najniżej żeby to było opłacalne. Żeby to zrobić trzeba mieć akcje i naiwniaków w stylu Slay Dziwiony i Zaskoczony ale Slay. Jeśli więcej osób przyjmie założenie że będzie dobrze i nie odda akcji lub kupi być może wygra na tym.
Tutaj trzeba myśleć w szerszej perspektywie wystarczy kupić skórę zerknąć na jakość i zrozumieć że jest autentyczne przełożenie pracy naukowców na produkcję co dobrze wróży.... To spółka innowacyjna myślę że tylko niemądry sprzedaje badz właśnie mądry który chce kupić więcej i gotów poswiecic pakiet by kupić taniej więcej. Nie wiemy co będzie ale wza dużo może zmeinic i komunikaty po nim