Ja wiem …. Proroku zainwestowałeś pod nową nutę, którą Friz wyda w przyszłym tyg z Mr Polska (news z social media na tt sprzed chwili). Jej tytuł to „Awaryjne światła” hm … wolałbym chyba Piosenkę „Hossa puka do mych drzwi” lub coś w tym stylu
Żartowałem nie zainwestowałem w to haha po co mi to friz robi 200k wyświetleń już a nie po parę mln mam w portfelu oczywiście saule intelgsol w piątek kupiłem cd project i parę mało znaczących spółek po parę groszy
Daj spokój niech pisze te głupoty, kupił nie kupił, urwał się z choinki i tyle. Sądzę że publikacja najbliższych wyników dopiero pozamiata takich oszołomów
Ciekawe gdzie ty sprawdzasz te wyświetlenia, bo mi pokazuje że po ok 30 godzinach od wypuszczenia filmu jest 840 tys wyświetleń.
Pokaż mi drugiego influ, który ma na polskim YouTube takie wyświetlenia
Teraz warto kupić akcje widziapem na instastories friza że będą na sklepie sprzedawać uwaga..... tatuaże hahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
Dnia 2022-06-13 o godz. 12:15 ~Gość napisał(a): > Te twoje saule to jeszcze większy gniot dzbanuszku mały hahahaha
zgadza sie, saule to taki drugi columbus, napompowany do granic mozliwosci, a zyski jesli bede, to trzeba je bedzie ogladac pod lupą, typowy scam pod ubranie ulicy w niby "rewolucyjny" produkt.....nie mowiąć, że pewnie zabraknie liter na nowe emisje akcji