co ty chcesz aby te lokna wyzywiły zarząd i roboli i na dywidende starczyło? jak z marnych 5 czy 7 mln zł można to zrobić. z tych groszy oknowych niestrczy na podatek. drutex dwano przeił miliard zł . więc pisz bzdety w haidparku
Ce nie pisz w tym wątku bo nie masz nic konkretnego do dodania zakładaj sobie swoje watki o emisjach ratunkowych bez praw poboru i stratach które rzekomo przynosi Compremum tam bedą Cie czytać Twoi "imbecyle gieldowi" jak ich nazywasz !!
Moderatorze nie usuwaj ! Ce nazywał swoich posłusznych wyznawców którzy sprzedali mu akcje "imbecylami gieldowymi" po tym jak ich oszukal pisząc że Compremum bedzie mialo straty i bedzie konieczna emisja ratunkowa bez prawa poboru a Compremum spadnie do 1 zł. Wtedy jego bzdur nie usuwales i nadal te wątki są !! Tak że Ce idź sobie opowiadać glupoty gdzie indziej bo nie masz nic merytorycznego do dodania !! Koniec rozmowy !!
Tak to bedzie świetny wynik w tym roku 7 mln z okien i drzwi ok. 20 mln z kontraktu z PKP PLK + coś pierwsze zyski ze sprzedaży farmy fotowoltaicznej + zyski z jakiegos kontraktu kolejowego !!
co mi tu synek lejesz wode co było minęło ]tero jest 2022 rok njie historia koszty tylko rosną jak prad robocizna media, a firmy płacą wielokronie więcej niż osoba prywatna
Qbq on przecież juz sprzedał wiec szuka sposobu by znaleść nowych jak on to sam nazywał "imbecyli gieldowych" by sprzedali mu tanio akcje na następne kółko !!
Baran Ce nawet juz nie pamieta że w Slonawach wiekszość prądu maja z własnej fotowoltaiki na dachu którą w tym roku bedą jeszcze rozbudowywać. Albo pamięta i znów kłamie
Ce nie interesuje mnie 10 zł ja mam akcje od listopada 2020 sprawdź sobie ceny jakie były. Interesuje mnie natomiast kiedy zacznie pracować fabryka magazynów energii która bedzie przynosić dodatkowo jak to ocenia mBank 25 mln zysku dla Compremum rocznie !! to razem z obecnymi zyskami da ponad 50 mln rocznego zysku czyli 50÷44,837=1,11 zl zysku a akcję. Przypomnę że docelowa polityka dywidendowa Compremum to 66% zysku na dywidendę. Ale Ty to wszystko wiesz zpewne inaczej byś tu nie wisiał i nie namawiał ludzi o przepraszam Twoich "imbecyli gieldowych" jak to o nich mówisz by Ci sprzedawali akcje.