• OGROMNY BAAAALLOONNN!!! WSPÓŁCZUJĘ!!! Autor: ~Pablo [62.122.115.*]
    Jw
  • Re: OGROMNY BAAAALLOONNN!!! WSPÓŁCZUJĘ!!! Autor: ~tatuś [193.176.84.*]
    noo.. ja tez xD ożenili was z tym padłem i pewnie całe przejęcie tego wodoru to fikcja
  • Re: OGROMNY BAAAALLOONNN!!! WSPÓŁCZUJĘ!!! Autor: ~Bareja [193.176.84.*]
    a może palnują grać na spadki :P czeba zaorskiemu szepnać słówko
  • Re: OGROMNY BAAAALLOONNN!!! WSPÓŁCZUJĘ!!! Autor: ~katarzyna [193.176.84.*]
    po to te głupie komentarze. nie chcesz nie inwestuj i nie spamuj. ja tu dotarlam z informacjach z poważnych portali a nie z tego bagna. ale mimo wszystko moglibyscie trzymac tutaj jakis poiom
  • Re: OGROMNY BAAAALLOONNN!!! WSPÓŁCZUJĘ!!! Autor: ~calculator [195.189.78.*]
    pięknie poetycko ujęte "....ogromny baaaaaallloooooonnnn ..." :)
    aż chce się to czytać
    miód na moje uszy
    bo nieważne czy ten baaaalllooooonnnn wypełniany jest wodorem czy helem to i tak ma siłę wznoszenia
    aż miło patrzeć na ten wielki baaaalllooooonnnn który coraz większy się robi i przez dosilenie wypełniaczem gazowym , wyżej leć i leććć i lećććććć

wcześniej wpakowałem się na 4 godz. w spółkę co miała militariami się zajmować i nadepnąłem tam na minę ;)
    poszarpało mnie trochę, echhh, ale wyczołgałem się z tej strefy wojennej, otrzepałem się i teraz jestem tu z wami i podziwiam w wami piękne widoki z góry
    Unoś się baloniku wysoko, hen wysoko by ludziska z daleka widzieli ciebie takiego malutkiego, maciupkiego a my z koszyka balonowego was peronowicze nawet z tej wysokości nie będziemy mieli jak dostrzec

Poczytać o perspektywach i pomyśleć gdzie nasz baaallooooonik doleci
    nara :)
[x]
GHYDROGEN 8,38% 1,94 2026-05-14 11:58:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.