po to te głupie komentarze. nie chcesz nie inwestuj i nie spamuj. ja tu dotarlam z informacjach z poważnych portali a nie z tego bagna. ale mimo wszystko moglibyscie trzymac tutaj jakis poiom
pięknie poetycko ujęte "....ogromny baaaaaallloooooonnnn ..." :) aż chce się to czytać miód na moje uszy bo nieważne czy ten baaaalllooooonnnn wypełniany jest wodorem czy helem to i tak ma siłę wznoszenia aż miło patrzeć na ten wielki baaaalllooooonnnn który coraz większy się robi i przez dosilenie wypełniaczem gazowym , wyżej leć i leććć i lećććććć
wcześniej wpakowałem się na 4 godz. w spółkę co miała militariami się zajmować i nadepnąłem tam na minę ;) poszarpało mnie trochę, echhh, ale wyczołgałem się z tej strefy wojennej, otrzepałem się i teraz jestem tu z wami i podziwiam w wami piękne widoki z góry Unoś się baloniku wysoko, hen wysoko by ludziska z daleka widzieli ciebie takiego malutkiego, maciupkiego a my z koszyka balonowego was peronowicze nawet z tej wysokości nie będziemy mieli jak dostrzec
Poczytać o perspektywach i pomyśleć gdzie nasz baaallooooonik doleci nara :)