• Augmented Expo World Autor: ~beka [185.191.206.*]
    Strzała marzyciele xD
    Dla rozluźnienia :)
    Ostatnio odbyły się targi XR. Obejrzyjcie sobie filmik nt. różnych technologii, nad czym firmy pracują, jak zmieniają się rozmiary gogli itp. Dochodzi dotyk, temperatura (!), nawet oddziaływanie siły. Niektóre rozwiązania można doprawdy zakwalifikować jako triumf inżynierii.

https://www.youtube.com/watch?v=DkBUoAXagL8

Mogę się mylić. :)
    Zapewne z wielkim prawdopodobieństwem się mylę. ;)
    Tym niemniej mam pewne przypuszczenia, że ten cały VR/AR nie jest wcale 'dead' i jeszcze może być ciekawie skoro Meta jednak konsekwentnie nie wraca do bycia po prostu Fejsem. :)

Sentyment rynku jest jaki jest i z nim nie dyskutuję. Tym niemniej na wykresie majaczy coś jakby podwójne dno więc, kto to tam wie co będzie.
  • Re: Augmented Expo World Autor: ~car [88.156.141.*]
    Dokładnie, też zauważyłem, że tworzy się podwójne dno i ponownie dobrałem na tych poziomach jak w III/2020. Zobaczymy czas pokaże.
  • Re: Augmented Expo World Autor: ~Krzysztof [5.173.56.*]
    I ja również to zauważyłem (podwójne dno) to teraz dwa,trzy miesiące konsoli i jedziemy na północ. ps.ale trzeba im przyznać ze cisnęli niesamowicie:)
  • Re: Augmented Expo World Autor: ~inz_Mic [31.0.85.*]
    Panowie obecna kap. 20 mln jest realna wartością, a wskaźniki c/wk i c/z wróciły do "normalnych" poziomów jak w spółkach z WIG. To są fakty reszta to emocje.
  • Re: Augmented Expo World Autor: ~sreka [89.228.188.*]
    Masz rację naganiaczu, zapewne się mylisz jak wcześniej.
  • Re: Augmented Expo World Autor: ~inz_Mic [31.0.85.*]
    Twój podpis i zdanie, które zbudowałeś są odpowiedzią dla ciebie dlaczego straciłeś pieniądze.
  • Re: Augmented Expo World Autor: ~sreka [89.228.188.*]
    Błędnie zakładasz, pewnie mierzysz innych swoją miarą.
[x]
CARBONSTU 0,00% 6,80 2025-09-10 13:27:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.