Czas powoli zaczynać przedstawienie (choć nie zdziwię się, jak zapodadzą jeszcze innego wirusa). To chyba najlepszy moment, bo zbiega się z targami Heimtextil, które odbędą się między 21 a 24 czerwca.
no w końcu no już a jak już mają zysk to lokują go w jakieś swoje inne spółki, małpa to Cie chyba stworzyła i skończ pitolić głupoty. ten śm... miał swoje 5 minut ...
Panie sub-zero, nie gorączkuj się pan, bo to źle wpływa na zdrowie :-). Niech robią z kasą co chcą, jakoś aktywa im nie maleją przez to wszystko, lepsze to, niż mieliby kisić na śmiesznie oprocentowanym koncie. A co do pochodzenia- wszyscy pochodzimy od małpy, ale jak widać, niektórzy powstają w wyniku zrobienia loda :-D.
Dnia 2022-06-10 o godz. 15:51 mroz napisał(a): > no w końcu no już a jak już mają zysk to lokują go w jakieś swoje inne spółki, małpa to Cie chyba stworzyła i skończ pitolić głupoty. > ten śm... miał swoje 5 minut ...
Zgadza się 5 minut i to przez pomyłkę już było i się długo lub wcale nie powtórzy ,.... A co do "inwestycji" w inne spółki WIKANA, HERKULES , będzie podobnie jak z "inwestycją" w OPCJE walutowe, BOMI, DRASZBĘ itp.
Dnia 2022-06-13 o godz. 09:09 cmpunk napisał(a): > Scett, to ty tak straszysz na TKO? :-D
A co tam na snw tak 'strasznego' się dziś (nie)wydarzyło ??? KTOŚ wystawił 4444 lub 5555 szt akcji na kupnu lub sprzedaż i na 10 sekund anulował zlecenie ???? a może KTOŚ postraszył j.w. TKO i wystawił 100.000 i podbił/zwalił kurs do 4 zet lub 10 gr i anulował j.w. ????
jednym słowem SZOK na snw ! ! ! !!
Ps. a na twoim ulubionym SferaNET dziś spadek kursu o całe 2 gr !!!, to dopiero SENSACJA !!
Dnia 2022-06-14 o godz. 11:35 mroz napisał(a): > i co naganiająca niedojdo napiszesz teraz tym których nagoniłeś na ten shit ? jak możesz spoglądać rano w lustro na taki ryj ?
Raczej ktoś, kto sprzedał za te mafne pieniądze powinien spojrzeć w lustro. A ty tu dalej siedzisz forumowy lodziku? :-)
A co ci do tego kto tu siedzi, pisałem wiele razy jak wygląda moja sytuacja tu na tej spółce i jak sie coś zmieni to będziesz wiedział. tak mnie nagoniłeś, znając tą spółkę od 16 lat i jej cuda produkcyjno inwestycyjne ze zawisłem z częscią na haku jelopie.
Dnia 2022-06-14 o godz. 14:34 mroz napisał(a): > A co ci do tego kto tu siedzi, pisałem wiele razy jak wygląda moja sytuacja tu na tej spółce i jak sie coś zmieni to będziesz wiedział. > tak mnie nagoniłeś, znając tą spółkę od 16 lat i jej cuda produkcyjno inwestycyjne ze zawisłem z częscią na haku jelopie.
wcpunk-owi już się kończą pomysły do naganiania na ten badziew ,...
Był już tu COVID (4-5 fal) , inflacja, "świetne" wskaźniki (np. c/wk) , 'inwestycje' (Herkules, WIKANA)
A badziew zaraz, tylko patrzeć jak będzie "udeptywał" poziom 1,3x
Dnia 2022-06-14 o godz. 19:51 ~hmm napisał(a): > no i te targi... kon by sie usmial
Ty możesz co najwyżej na targowisko iść, razem ze scettem, który lubi grać w 3 kub(p)ki. Najlepiej na Olimpię idźcie, tam dużo tekstyliów- dywany z dalekiego wschodu itp. Może jakiś rarytasik wśród staroci wygrzebiecie :-).
Dnia 2022-06-14 o godz. 23:50 cmpunk napisał(a): > Dnia 2022-06-14 o godz. 19:51 ~hmm napisał(a): > > no i te targi... kon by sie usmial > > Ty możesz co najwyżej na targowisko iść, razem ze scettem, który lubi grać w 3 kub(p)ki. > Najlepiej na Olimpię idźcie, tam dużo tekstyliów- dywany z dalekiego wschodu itp. > Może jakiś rarytasik wśród staroci wygrzebiecie :-).
UUUfff A forumowy głup ciągle swoje j.w. Proponuję zerknąć na tabelę zakupów jakieś 6 - 7 tys. akcji zrzutu i mamy 1,05 z przodu
Dnia 2022-06-15 o godz. 09:04 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2022-06-14 o godz. 23:50 cmpunk napisał(a): > > Dnia 2022-06-14 o godz. 19:51 ~hmm napisał(a): > > > no i te targi... kon by sie usmial > > > > Ty możesz co najwyżej na targowisko iść, razem ze scettem, który lubi grać w 3 kub(p)ki. > > Najlepiej na Olimpię idźcie, tam dużo tekstyliów- dywany z dalekiego wschodu itp. > > Może jakiś rarytasik wśród staroci wygrzebiecie :-). > > UUUfff > A forumowy głup ciągle swoje j.w. > Proponuję zerknąć na tabelę zakupów jakieś 6 - 7 tys. akcji zrzutu i mamy 1,05 z przodu
Zerknij sobie na ściemę- jak ktoś zrzuci tam taką ilość to będzie dopiero :-). Ale tyle akcji to tam w kwartał się może przewinie.
wcpunk nie zamartwiaj się o inne spółki, "SKUP" się tylko nad holdem snw
A jak ci tak bardzo zależy na zwaleniu kursu na SFN , to zacznij (znów) tak rozgłaszać te swoje "złote myśli" ,.... Po ostatnich swoich wpisach kurs tam podskoczył o kilka %
Dnia 2022-06-15 o godz. 09:04 ~J-23 napisał(a): > > UUUfff > A forumowy głup ciągle swoje j.w. > Proponuję zerknąć na tabelę zakupów jakieś 6 - 7 tys. akcji zrzutu i mamy 1,05 z przodu
I kolejna REWELACJA : w arkuszu zleceń kupna pokazały się groszaki 98 i 96 gr HAHAHhhaaaaaaa
Dnia 2022-06-15 o godz. 10:06 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2022-06-15 o godz. 09:04 ~J-23 napisał(a): > > > > UUUfff > > A forumowy głup ciągle swoje j.w. > > Proponuję zerknąć na tabelę zakupów jakieś 6 - 7 tys. akcji zrzutu i mamy 1,05 z przodu > > I kolejna REWELACJA : w arkuszu zleceń kupna pokazały się groszaki 98 i 96 gr > HAHAHhhaaaaaaa >
Dziadów, jak widać, nie brakuje na żadnej spółce :-). A na ściemie się pewnie pojawię, zacznę wychwalać wniebogłosy :-D.
a wiesz, że istnieje taka grupa globaliści, i czy wiesz, że oni wyreżyserowali pierwszy spektakli mają już scenariusz opracowany na drugi spektakl? Nie wiedziałeś? to czas się obudzić
Dnia 2022-06-15 o godz. 16:10 ~ktoś napisał(a): > a wiesz, że istnieje taka grupa globaliści, i czy wiesz, że oni wyreżyserowali pierwszy spektakli mają już scenariusz opracowany na drugi spektakl? Nie wiedziałeś? to czas się obudzić
Dokładnie :-). A spektakl wygląda dobrze i wiarygodnie, kiedy aktorzy są dobrze ucharakteryzowani. Czyli odziani w odpowiednie kostiumy. Scett przyjął eliksir i myśli, że jest kozak :-D. Do czasu, aż odpalą 5G. Wtedy nawet ściemanet nie pomoże. Jestem ciekaw, jak to się rozwinie dalej, czy tylko monkeypox, czy coś lepszego mają w zanadrzu?
Srysci nie globalisci, globalisci globalistami, a pandemia pandemia. Osobiscie znam wiel osob ktore zmarly przez pandemie i nie jestescie w stanie tego swoimi farmazonami zakrzyczec. Nic dziwnego ze siedzicie na tym gniocie. Uwierzyliscie ze to porzadna firma tak jak wierzycie w bajki o Gatesie ktory wstrzykuje chipy
Dnia 2022-06-15 o godz. 18:20 ~hmm napisał(a): > Srysci nie globalisci, globalisci globalistami, a pandemia pandemia. Osobiscie znam wiel osob ktore zmarly przez pandemie i nie jestescie w stanie tego swoimi farmazonami zakrzyczec. Nic dziwnego ze siedzicie na tym gniocie. Uwierzyliscie ze to porzadna firma tak jak wierzycie w bajki o Gatesie ktory wstrzykuje chipy
Chłopie, weź sobie starszy telefon bez aktualizacji oprogramowania, osobę zaszpryconą i pójdź w odległe, wolne od innych urządzeń miejsce, albo dla pewności zbuduj klatkę Faradaya. Odpal skanowanie urządzeń BT i zacznij się zastanawiać, skąd pojawił się w wykrytych urządzeniach sam MAC adress, z którym nie możesz się połączyć, bo nie ma po prostu przypisanego urządzenia. Sprawdzone osobiście wielokrotnie. Poszukaj sobie też informacji i filmów, co widać w szprycach pod mikroskopem, jak wygląda krew zaszprycowanych i co podczas sekcji zwłok wyciąga się im z żył. Widziałeś Justina Biebera ostatnio? Jak nie, to sobie obejrzyj, kolo odwołał koncerty, domyśl się, co jest tego przyczyną ;-). A jeśli jeszcze do ciebie nie dotarło, to sobie zerknij, co ciekawego można było usłyszeć na forum ekonomicznym w Davos: https://www.youtube.com/watch?v=3vrkTl9Sv6Y&t=69s https://www.bitchute.com/video/5ot3HmXaErwe/ Gdybyś nie wiedział, kto to jest Harari i z kim się spotyka: https://twitter.com/PremierRP/status/1524359113483997184?ref_src=twsrc%5Etfw
Dnia 2022-06-15 o godz. 21:45 cmpunk napisał(a): > Dnia 2022-06-15 o godz. 18:20 ~hmm napisał(a): > > Srysci nie globalisci, globalisci globalistami, a pandemia pandemia. Osobiscie znam wiel osob ktore zmarly przez pandemie i nie jestescie w stanie tego swoimi farmazonami zakrzyczec. Nic dziwnego ze siedzicie na tym gniocie. Uwierzyliscie ze to porzadna firma tak jak wierzycie w bajki o Gatesie ktory wstrzykuje chipy > > Chłopie, weź sobie starszy telefon bez aktualizacji oprogramowania, osobę zaszpryconą i pójdź w odległe, wolne od innych urządzeń miejsce, albo dla pewności zbuduj klatkę Faradaya. Odpal skanowanie urządzeń BT i zacznij się zastanawiać, skąd pojawił się w wykrytych urządzeniach sam MAC adress, z którym nie możesz się połączyć, bo nie ma po prostu przypisanego urządzenia. > Sprawdzone osobiście wielokrotnie. > Poszukaj sobie też informacji i filmów, co widać w szprycach pod mikroskopem, jak wygląda krew zaszprycowanych i co podczas sekcji zwłok wyciąga się im z żył. > Widziałeś Justina Biebera ostatnio? Jak nie, to sobie obejrzyj, kolo odwołał koncerty, domyśl się, co jest tego przyczyną ;-). > A jeśli jeszcze do ciebie nie dotarło, to sobie zerknij, co ciekawego można było usłyszeć na forum ekonomicznym w Davos: > https://www.youtube.com/watch?v=3vrkTl9Sv6Y&t=69s > https://www.bitchute.com/video/5ot3HmXaErwe/ > Gdybyś nie wiedział, kto to jest Harari i z kim się spotyka: > https://twitter.com/PremierRP/status/1524359113483997184?ref_src=twsrc%5Etfw
Uufff aż się nie chce czytać do końca tych j.w. bzdet ,.... wystarczy popatrzeć na obecny kurs ,.... a na horyzoncie 'zdarzeń' już 80 gr
Ps. wcpunk , zastanów się i to poważnie jeszcze raz nad wizytą (dobrowolną) w Pawilonie Nr 5 Szpitala Wolskiego, tak dla własnego dobra
Dnia 2022-06-14 o godz. 16:39 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2022-06-14 o godz. 14:34 mroz napisał(a): > > A co ci do tego kto tu siedzi, pisałem wiele razy jak wygląda moja sytuacja tu na tej spółce i jak sie coś zmieni to będziesz wiedział. > > tak mnie nagoniłeś, znając tą spółkę od 16 lat i jej cuda produkcyjno inwestycyjne ze zawisłem z częscią na haku jelopie. > > wcpunk-owi już się kończą pomysły do naganiania na ten badziew ,... > > Był już tu COVID (4-5 fal) , inflacja, "świetne" wskaźniki (np. c/wk) , 'inwestycje' (Herkules, WIKANA) > > A badziew zaraz, tylko patrzeć jak będzie "udeptywał" poziom 1,3x
I 'udeptywanie' poziomu 1,3x trwa w najlepsze, nie trzeba było długo czekać
Dnia 2022-06-17 o godz. 10:31 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2022-06-14 o godz. 16:39 ~J-23 napisał(a): > > Dnia 2022-06-14 o godz. 14:34 mroz napisał(a): > > > A co ci do tego kto tu siedzi, pisałem wiele razy jak wygląda moja sytuacja tu na tej spółce i jak sie coś zmieni to będziesz wiedział. > > > tak mnie nagoniłeś, znając tą spółkę od 16 lat i jej cuda produkcyjno inwestycyjne ze zawisłem z częscią na haku jelopie. > > > > wcpunk-owi już się kończą pomysły do naganiania na ten badziew ,... > > > > Był już tu COVID (4-5 fal) , inflacja, "świetne" wskaźniki (np. c/wk) , 'inwestycje' (Herkules, WIKANA) > > > > A badziew zaraz, tylko patrzeć jak będzie "udeptywał" poziom 1,3x > > I 'udeptywanie' poziomu 1,3x trwa w najlepsze, nie trzeba było długo czekać
Ciekawe, kto ci udepcze ziemię pod nagrobek, myślałeś już o tym?
uuu czyzby juz nawer niezlomnemu cmpunkowi ktory zadnych spadkow sie nie boi puszczalo cisnienie skoro zaczyna wyjezdzac z takim tekstami? :miales ch..amie zloty rog ostal ci sie ino sznur"
Dnia 2022-06-17 o godz. 18:27 ~hmm napisał(a): > uuu czyzby juz nawer niezlomnemu cmpunkowi ktory zadnych spadkow sie nie boi puszczalo cisnienie skoro zaczyna wyjezdzac z takim tekstami? :miales ch..amie zloty rog ostal ci sie ino sznur"
Chłopie, jakie ciśnienie? Po prostu takie pytanie trzeba zadać każdemu zaszprycowanemu. A co do giełdy- prognozuję, że za rok- dwa, może nie być 3/4 notowanych teraz spółek, jeśli będzie rzeź niewiniątek. Sanwil stoi przed dużą, być może jedną z ostatnich szans, aby coś na tym wszystkim ugrać i tu apel do prezesa- gościu, weź się w garść, bo stracisz naprawdę dużo, jeśli nie wykorzystasz szansy teraz, to już najprawdopodobniej nigdy się druga nie powtórzy. Jedziesz na targi- pokaż, co masz w ofercie na dany moment i udowodnij, że ten towar jest potrzebny, zareklamuj go. A ty hmm, jeśli obejrzałeś to, co ci wysłałem ( jest tego dużo więcej i jeszcze ciekawsze), to zacznij myśleć innymi kategoriami, niż tylko hajsy, bo wkrótce będzie inna rzeczywistość i inne wartości.
Dnia 2022-06-18 o godz. 10:47 ~ktoś napisał(a): > Masz w zupełności rację. Ciekawe ile firm leci na kredytach. Sanwilek jest wolny od tego, w dodatku z gotówką pod tyłkiem.
Zgadza się. Firmy lecące na kredytach w pierwszej kolejności znikną. Inflacja będzie dalej podtrzymywana, a wręcz nakręcana. Firmy będą przejmowane za bezcen. Już chłopaki z Davos o to zadbają. Ale nie giełda najbardziej mnie martwi, tylko to, co będzie, jak odpalą w końcu 5G.
Dnia 2022-06-18 o godz. 13:21 ~ktoś napisał(a): > Żyjemy w czasach Apokalipsy... będzie źle, teraz to rozgrzewka...
Ludzie tego nie rozumieją. Byłem na działce, las, woda i kilku działkowiczów. Zgadnij, co mi pokazał telefon, jak odpaliłem BT? Ty zapewne doskonale wiesz, ale inni? Niekoniecznie.
wiadomo adresy MAC... świat już nigdy nie będzie taki sam... nagle problemy z załogą mają lotniska na całym świecie... zaszprycowani piloci chyba zrozumieli, że stanowią szczególne zagrożenie dla ludzi
Lekarze wzywają do natychmiastowego wyłączenia sieci 5G. Najnowsze informacje wykazały związek między 5G a nowymi „szczepionkami”, czyli systemami operacyjnymi.
Z jednej strony technologia zanieczyszcza środowisko poprzez wysokie poziomy pól elektromagnetycznych, z drugiej strony generuje sygnał do „szczepionek”, a następnie inteligentna materia jest uruchamiana na wysokim biegu, te płynne magnesy, które widziałeś poruszające się, prawie mają własnej inteligencji. W rzeczywistości są to mikroboty zaprogramowane do tworzenia nowych ścieżek i zawsze znajdowania nowej struktury, dlatego ludzie zawsze się przemieszczają po otrzymaniu „szczepionki”.
Ostatnio Schwab powiedział, że mają większość rządów, mediów, ośrodki medyczne itp. Znajdę, to wkleję link. Najgorsze jest to, że sam na początku plandemii nieświadomie zrobiłem sobie test PCR, a tam też są różne dziwne rzeczy, choć w szpritzen jest o wiele gorzej. Będę wdrażał odpowiednie suple i metody detoksykacji. Wczoraj byłem na działce- totalna wieś, las, woda. Ale odpaliłem BT i zeskanowałem kilku działkowiczów. Także jest ciekawie. Na szczęście nie widziałem tam w okolicy przekaźników 5G.