Edytko trend wzrostowy jest , uklepania dna było, spokojnie .... wystarczy iskra ze Tamex idzie na główny parkiet .... Pani Prezes .... jak Pani czyta co Pani na to ?... główny parkiet dla Tamexu
Główny parkiet, to by było coś, a należy mam się. Jedna z najlepszych spółek na NC i moja ulubiona. Dzięki temu uklepywaniu jeszcze sobie nawet dokupiłam, żal było nie kupić, skoro sprzedawali... :) Myślisz, ze Pani Prezes ma to w planie ? :) Jakby to się udało, to pozwolę sobie na bitą śmietanę do truskawek, żeby uczcić :) W lipcu jadę do Ustki, to zerknę "właścicielskim" okiem, czy już tam pracują :)
:) pani prezes ma głowę na Jarku koszty na głównym GPW są 3 razy wyższe ale prestiż i możliwość pozyskania kapitału przy tych stopach procentowych bezcenne !!! PANI PREZRS WALNE USTAWA O WEJSCIU NA GLOWNY, PROPEKT I JEDZIEMY WYZEJ TERAZ ALBO NIGDY MACIE DOBRE KONTRAKTY NA ZLE CZASY WIEC WYKORZYSTAJCIE TO .... PANI PREZES
Oczywiście, wiadomo, że główyny to fundusze i zupełnie inne podejście inwestorów. W TV mówili, że ta umowa na Skrę na razie obejmuje tylko 2 boiska boczne, na centralne na razie stolica nie ma środków - potrzebne jest 500 mln ( może wcześnie czy później pójdą na to środki z KPO). Jadnak tak sobie myślę, że skoro już zaczęli , to powoli będą mogernizować całą resztę. Tamex wydaje się być w tej sytuacji w uprzywilejowanej pozycji, bo po co ściągać na budowę nową firmę i nowych projektantów, jak jest już jedna zorientowana w temacie :) Przeczuwam, że skonsumujemy duży kawałek z tego tortu - stąd pewnie ta przeprowadzka do nowego, większego lokum:) Miłego dnia :)