• Tamex nowy kontrakt w grze !!! 3 w tym tygodniu Autor: ~Egzekutor [5.173.158.*]
    Proszę dlatego potrzebują nowego biura

https://www.bankier.pl/wiadomosc/TAMEX-OBIEKTY-SPORTOWE-S-A-Wybor-oferty-TAMEX-Obiekty-Sportowe-S-A-8353817.html

FIRMA SIE ROZWIJA ____ BRAK KONKURECJI
  • Re: Tamex nowy kontrakt w grze !!! 3 w tym tygodniu Autor: ~Edyta [109.173.152.*]
    Pięknie, pięknie :)
    Tylko akcji coś nie kupują :)
    Chyba pójdę gdzieś z reklamą :)))
  • Re: Tamex nowy kontrakt w grze !!! 3 w tym tygodniu Autor: ~Egzekutor [5.173.158.*]
    Edytko trend wzrostowy jest , uklepania dna było, spokojnie .... wystarczy iskra ze Tamex idzie na główny parkiet .... Pani Prezes .... jak Pani czyta co Pani na to ?... główny parkiet dla Tamexu
  • Re: Tamex nowy kontrakt w grze !!! 3 w tym tygodniu Autor: ~Edyta [109.173.152.*]
    Główny parkiet, to by było coś, a należy mam się. Jedna z najlepszych spółek na NC i moja ulubiona.
    Dzięki temu uklepywaniu jeszcze sobie nawet dokupiłam, żal było nie kupić, skoro sprzedawali... :)
    Myślisz, ze Pani Prezes ma to w planie ? :)
    Jakby to się udało, to pozwolę sobie na bitą śmietanę do truskawek, żeby uczcić :)
    W lipcu jadę do Ustki, to zerknę "właścicielskim" okiem, czy już tam pracują :)
  • Re: Tamex nowy kontrakt w grze !!! 3 w tym tygodniu Autor: ~Egzekutor [5.173.158.*]
    :) pani prezes ma głowę na Jarku koszty na głównym GPW są 3 razy wyższe ale prestiż i możliwość pozyskania kapitału przy tych stopach procentowych bezcenne !!! PANI PREZRS WALNE USTAWA O WEJSCIU NA GLOWNY, PROPEKT I JEDZIEMY WYZEJ TERAZ ALBO NIGDY MACIE DOBRE KONTRAKTY NA ZLE CZASY WIEC WYKORZYSTAJCIE TO .... PANI PREZES
  • Re: Tamex nowy kontrakt w grze !!! 3 w tym tygodniu Autor: ~Edek [37.225.20.*]
    Ciekawe jaki procent przetargów spółka wygrywa. Bo aktualnie wydaje się że dość duży.
    Oczywiście, wiadomo, że główyny to fundusze i zupełnie inne podejście inwestorów.
    W TV mówili, że ta umowa na Skrę na razie obejmuje tylko 2 boiska boczne, na centralne na razie stolica nie ma środków - potrzebne jest 500 mln ( może wcześnie czy później pójdą na to środki z KPO).
    Jadnak tak sobie myślę, że skoro już zaczęli , to powoli będą mogernizować całą resztę.
    Tamex wydaje się być w tej sytuacji w uprzywilejowanej pozycji, bo po co ściągać na budowę nową firmę i nowych projektantów, jak jest już jedna zorientowana w temacie :)
    Przeczuwam, że skonsumujemy duży kawałek z tego tortu - stąd pewnie ta przeprowadzka do nowego, większego lokum:)
    Miłego dnia :)
[x]
TAMEX 1,00% 2,02 2025-10-17 16:17:43
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.