• Plus dla Prezesa :) Wywiad Ok :) Autor: ~Inwestor [83.31.169.*]
    Wywiad Ok.

Prezes się stara i nie kręci... mówi tak jak jest... duży plus dla Prezesa.

Kupiłem akcje na dłużej i sobie spokojnie poczekam do premiery gier.

Truck Mechanic: Dangerous Paths:
    Myślę że się wyrobią z premierą na czwarty kwartał.

Zobaczymy jak będzie...

jeśli chodzi o kurs to różnie może być... giełda ciągle zaskakuje... są osoby które mogą zrealizować strate bo nie chcą czekać kilka miesięcy. Są też osoby które mogą zbierać i trzymać dłużej.

Najważniejsze jest ze kapitalizacja jest niska. Często jest ze spółki które robią gry mają wysoką kapitalizacje.

Na chwilę obecną atomic jelly Kapitalizacja: 5 898 161 zł.

Polecam porównać kapitalizacje atomic jelly z innymi spółkami które robią gry. ( polecam zwrócić uwagę na gry )
  • Re: Plus dla Prezesa :) Wywiad Ok :) Autor: ~Agu [82.145.223.*]
    Dokładnie tak jest. No ale zawsze znajdą się chętni oddać teraz za dwa złote niż za pół roku za dziesięć. Wystarczy zerknąć na arkusz zleceń jak sporo chce odkupić taniej. Gdyby nie wiedzieli że tu będą mocne zwyżki to by nie odkupowali.
  • Re: Plus dla Prezesa :) Wywiad Ok :) Autor: ~Inwestor [83.31.169.*]
    Nawet jeśli ktoś zrealizuje strate to nie wiadomo czy na innej spółce zarobi.

Tutaj mamy zdrową spółkę z dobrym Prezesem.

Jestem dobrej myśli.
  • Re: Plus dla Prezesa :) Wywiad Ok :) Autor: ~Tedaush [82.145.223.*]
    Przypomnę że uprzywilejowani inwestorzy w emisji prywatnej brali po 2,5. No ale ulica wie lepiej, w piątek kupowali pkc jak było 3,4 zł, dziś już na koniec dali się wystraszyć i sprzedawali za 2. Za kilka tygodni przy prologu space mechanic znowu będą brać po 3-4 zł. A za kilka miesięcy po premierach truck mechanicy i space mechanic a będą się zabijać by kupić po 10 zł.
[x]
ATOMJELLY -0,79% 1,26 2025-10-16 16:38:17
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.