Hmm.Wartosc ksiegowa.Tak naprawde nikt nie jest w stanie wycenic wartosci spólki. Spólka ma opatentowana technologie
Spółka jest twórcą opatentowanej technologii generowania mgły wodnej, która znajduje zastosowanie w wielu dziedzinach, między innymi w walce z ogniem, ochronie przeciwpożarowej, neutralizacji zapylenia i dekontaminacji.
warto mieć parę sztuk jak będą po 1zł to wtedy można sprawdzać, opatentowana technologia nic nie znaczy skoro nikt jej nie chce kupić, ja też mogę sobie opatentować ołówek z dwoma rysikami zamiast jednego i nazwać to innowacją, tylko po co komuś taki ołówek i dlaczego miałby go kupić. Co z tego, że jest jakaś tam mgła wodna, skoro aktualna technologia jest może skuteczniejsza i lepsza, albo tańsza w zastosowaniu? Dla mnie to kolejna firma która niczego nie sprzedaje poza fantazjami wypisywanymi na forum bankiera.
Nikt nie chce kupic ? A umowo z Niemcami to co ? a wtej umowie jest mowa o innych krajach.
Strony zawarły także aneks do Przedwstępnej umowy udzielenia licencji z dnia 15 lipca 2015 roku, który daje Emitentowi możliwość zawarcia dalszych umów licencyjnych z Licencjodawcą dotyczących pozostałych obszarów objętych umową tj. pozostałych krajów europejskich, krajów Afryki Północnej (Egipt, Algieria), oraz wybranych krajów Azji (Zjednoczone Emiraty Arabskie, Arabia Saudyjska, Hongkong, Singapur) w dowolnym momencie do dnia 31.12.2023 roku.
Wydaje sie proste do póki nie opracował Telesto.Zastosowanie w kazdym budynku na swiecie.Mozliwosci nieograniczoneone
Spółka jest twórcą opatentowanej technologii generowania mgły wodnej, która znajduje zastosowanie w wielu dziedzinach, między innymi w walce z ogniem, ochronie przeciwpożarowej, neutralizacji zapylenia i dekontaminacji.
Niby sa zraszacze w budynkach ale to na zasadzie natrysku jak w łazience.Tu sa bardzo mikroskopijne czastki.Szczególy tkwia w głowicy a najwazniejsze w srodku głowicy.Mniejsze zuzycie cieczy przy duzeje efektywnosci.Nozna stosowac tez jako odkazanie na bakterie.Pewnie odpowiednia ciecz