• lokata Autor: mariamarkowa [46.134.125.*]
    Nie mam już pieniędzy na lokacie, wycofałam
  • Re: lokata Autor: ~98 [31.179.123.*]
    Jak to? Co się stało pani mariankowa?
  • Re: lokata Autor: ~Lidia [89.230.53.*]
    Lokaty teraz są bardzo mało opłacalne. A na czym teraz można zarabiać? Polecam złoto w Mennicy Skarbowej
  • Re: lokata Autor: tinocan [5.157.62.*]
    Oh! Czy możesz mi powiedzieć, dlaczego to zrobiłeś? Myślę, że powinieneś zacząć inwestować bez względu na kwotę.
  • Re: lokata Autor: darful [46.175.43.*]
    Obecnie mimo podwyżki stóp lokata w większości banków jest słabym sposobem na inwestycje wolnych środków...
    Można zainwestować pieniądze np. w zakup dewocjonaliów!
    Choćby dostępne na tej stronie https://www.ankabizuteria.pl/dewocjonalia
    W naszym kraju jest sporo osób wierzących, więc może uda się odsprzedać z zyskiem ;)
  • Re: lokata Autor: ~Dorek66 [91.145.156.*]
    Warto też środki lokować w metale szlachetne, pierwsze inwestycje ja już poczyniłem z pomocą mennicy skarbowej
  • Re: lokata Autor: ~Gość [91.145.156.*]
    Ja akurat wolę sam inwestować i dywersyfikować portfel. U mnie wygrywają teraz w dobrej cenie złote monety 1 uncjowe kupowane w mennicy skarbowej.
  • Re: lokata Autor: ~xyz [89.161.37.*]
    Odnośnie bezpiecznych inwestycji to na pewno warto pójść w stronę obligacji, lokat i metali szlachetnych. W tym ostatnim jeśli chodzi o zakup fizycznego złota to warto też zorientować się jakie są aktualnie ceny w mennicy skarbowej.
  • Re: lokata Autor: ~py [89.64.41.*]
    Prosimy o 1,5% dla:
    KRS 0000 303 590
    MAJA GRABOWSKA [240-240]

• Re: lokata Autor: ~Konek [89.161.37.*]
    U mnie trochę jest na lokacie, obligacjach i złocie oraz akcjach. Co do wyboru miejsca do inwestycji to możecie na przykład do mennicy skarbowej sie wybrać i dopytać jak takie pierwsze zakupy w metale szlachetne wykonać.
  • Re: lokata Autor: ~Jonis [37.19.205.*]
    Ważne jest aby inwestować zgodnie ze sobą i swoimi możliwościami, odnośnie zakupu złota fizycznie to możecie sprawdzić również ofertę mennicy skarbowej.
  • Re: lokata Autor: ~Porek [138.199.22.*]
    Wszystko zależy od indywidualnej sytuacji i podejścia, ja na przykład częsc srodków mam w metalach szlachetnych na czarną godzine. Możesz sprawdzić jakie są formy zakupu kruszców fizycznie na przykład w mennicy skarbowej