• Czytać dokładnie info Autor: ~Gas [34.103.240.*]
    To nie jest tak że finv nie będzie już miał nic wspólnego ze spoko
  • Re: Czytać dokładnie info Autor: ~Ed [37.225.83.*]
    Tak będzie miał, w zasadzie tak jak teraz jako spółka matka. Tylko pod inna nazwa. W sumie to teraz sam nie wiem jak to wpłynie na kurs...
  • Re: Czytać dokładnie info Autor: ~Gas [34.103.240.*]
    Na pewno będzie miał poniżej 50% to wynika z umowy kluczowe za ile będzie notowany SPAC ile pozyska kapitału i jaki będzie rozwój spoko .. DLA MNIE TO BARDZO DOBRE INFO ALE MOGĘ SIĘ MYLIĆ
    Umowa zwiera warunek, że rozpoczęcie notowań akcji SPAC nastąpi w terminie 5 miesięcy od zawarcia umowy. W przypadku nieziszczenia się tego warunku, udziały w sprzedanych spółkach zostaną odsprzedane Emitentowi, ponieważ Nabywca zobowiązuje się nie sprzedawać udziałów PUG i PASS do czasu rozpoczęcia notowań SPAC.

Emitent zakłada, że dzięki temu osiągnie korzyści ekonomiczne wynikające ze wzrostu wartości akcji SPAC, które otrzyma jako rozliczenie umowy. W ocenie Emitenta dokonana transakcja przyczyni się do szybszego tempa rozwoju działalności prowadzonej obecnie przez PUG i PASS
  • Re: Czytać dokładnie info Autor: ~Omka [165.1.197.*]
    Szczerze mówiąc po cichu miałem wrażenie, że skoro zarząd jest tak nieudlny w pozyskiwaniu finansowania i dopinaniu umów, może powinien to sprzedać.. i tak się stało. Możę to najlepsze wyjście... tylko pytanie co ze wszystkimi akcjami, które dostali Szwedzi.. może wreszcie będą notowane na giełzie w londynie i zacznie się normaly obrót akcjami. Trzeba się dobrze wczytać w ich plan i obserwować co dalej... bo podobną ścieżką poszedł IGS i 'nowy' zarząd zrobił co trzeba ;)
    Czeka nas 5 miesięcy marazmu potem zobaczymy... chcieliśmy FINV na WIGu to będziemy mieć Spoko w City a tam się nie handluje groszami i obrotami w wysokosci pizzy
[x]
LUDUS 18,33% 0,28 2024-06-03 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.